Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler 23 yaşındaki 2 senedir full oynattığı alman milli beki bile 55e veriyor Can'a 60 istiyorlar valla terörist bunlar ya adamlar dalga geçiyo la bizle işte

Beki kaça vereceklerdi rts 200e mi.
niye ilk defa mı bek transferi oluyor ? Herif bu kadar yükselmiş 23 yaşındaki beki kaça verecekti 20 mi bekliyordun maatsen,hato,kerkenez bilmem ne kaça gidiyor 20ye mi as oynattığı adamı bu paraya veriyor oynatmadığı adama 60 istiyor işte

niye ilk defa mı bek transferi oluyor ? Herif bu kadar yükselmiş 23 yaşındaki beki kaça verecekti 20 mi bekliyordun maatsen,hato,kerkenez bilmem ne kaça gidiyor 20ye mi as oynattığı adamı bu paraya veriyor oynatmadığı adama 60 istiyor işte
Can nefretin sana mantik disi seyler yazdırıyor rts. Bence canı biraz yoksay.

Can nefretin sana mantik disi seyler yazdırıyor rts. Bence canı biraz yoksay.
yav ne nefreti 50-60 mı vermek istiyorsun cana anlamadım , benim can nefretimdense senin can fanlığın var herhalde frankfurt bu kadar uğraşmaz o paralara kitlemeye

Aynen Frankfurt ve hele Krösche birakir Cani bizi 20-30a

Yok Can en fazla 30 edermiş falan. Yahu anlatamadım gitti, kime göre neye göre Can en fazla 30 ediyor?

Frankfurt 2003'lü sol bekini satıyor 55 milyon euroya. Geçen sene Cagliari'de oynayan 2005'li sağ bek Palestra da 60 milyon euroya Chelsea'ye transfer oldu.

Can max 30 eder demek şu piyasadan bihaber olmaktan başka bir şey değil. Haa beğenmiyorsan almazsın. Ama adama istenen fiyat gayet normal bu piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt