Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.386
- 14.339
- 1.398
kaan ayhan ahmet boxer gibi ziraat topçularından kurtulmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan demişken bunun kardeşini çözmek lazımKaan Ayhan'ın yerine Salih Özcan'ı alırdım orta sahaya yerli rotasyon oyuncusu olarak.
Allah tarafından önümüzdeki hafta geliyoruz bizde.Bu hafta gelmiş olsaydık inanılmaz cehennem sıcağını yaşardık.bugün köln'de 53 derece imişAynen pazar gunu 28 derece gosteriyor sonraki gunlerde 23-24 olacak Allaha sukur.
Bugun ve yarin cehennem gibi burasi vallah, idare edecegiz mecbur.
Ne yaptı bu kadar ceza alacak?Scout ekibimiz 1 senelik tatile cikmis.
WC'de gorduk ki kaliteden bagimsiz once isteyen takimlar birsey yapabiliyor.. hem paraguay hem avustralya sanki 2X te oynuyordu..Bizden daha guclu daha hizlilar adini duymadigim 2 sag bek sirayla hem kenani hem barisi patates etti.. Biri 100 digeri 50 milyonluk topcu yersen karsisindakiler 500 bin euro..
Umarim bu transfer donemi mental olarak ac ve guclu oyuncular transfer ederiz...
Hiç bilmiyorum nasıl iyi mi? Schalke'ye kendisini verelim kardeşini alalım eğer stoperse.Kaan demişken bunun kardeşini çözmek lazım
Cuesta?Davinson WC performansindan oturu 20m + 5m olmustur bilginize
nöbetten atılmıştır. bu konuda yazamaz. yeni nöbet konusu açıldığında yazabilir.Ne yaptı bu kadar ceza alacak?
hadi buyur