Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.062
- 15.613
- 2.613
Normalde sen bi +5 opsiyon koyardın başkan burada düz 10 demişsin. Olur bu transfer10mye pinayı versinler
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde sen bi +5 opsiyon koyardın başkan burada düz 10 demişsin. Olur bu transfer10mye pinayı versinler
Transfer nöbeti titanik gibi batıyor ey yönetim nerdesin :
![]()
Yerli yabanci farkermez zaten kalite onemli ama anlatmak istedigim yerli piyasasi yukseldiginde bosa verilen ucretler artiyor.öncelikle ben kontrollü serbestlik diyorum
gelelim olcan tarık konusuna
evet verilmemeli ama aynı genç oyuncu almamalıyız yetiştirici değiliz tezine cicaldau moraran örneğç verilip kimsenin falcaolardan bahsetmemesi gibi bir durum bu
boşa para verilen yerliler var da boşa para verilen yabancılar yok mu üstüne çoğunda da fifadsn ceza alarak gönderilen tonla yabancı
PapağanTransferi kapattik
Bizim yönetimde iş bitirici adam yok. Yani son kararı hep başkan verdiği için bir yere kadar isimler geliyor masaya ama son noktayı/izini başkan vermesi gerektiği için bir nevi yavaş ilerliyoruz. Bir futbol aklımız yok kısaca. O yüzden doğru kadro mühendisliğini beceremiyoruz..Baturina
P.Gueye
Yirenky
Saibari
Güncel daha önce ismi çıkmış bir sürü topçu daha var dkda oynayan. Scout ekibi iyi çalışıyor yukarı sunuyorlar sonra yönetim ve hocanın kabileyetine kalıyor iş.