Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.555
- 40.273
- 3.413
Pap gey show yapiyor. Fiyati 50 oldu
DK bekleyelim, bi akilli biziz cunku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimheni 120 ye satalim diyenler vardı ramosa bile 75 isteniyor piyasa uçmuş imkansız dolduramayız yerini
Fiyatı hep o civar değil miydi üstatPap gey show yapiyor. Fiyati 50 oldu
Serbest kalma bedeli var o da 40-45 arası birşey olmalıPap gey show yapiyor. Fiyati 50 oldu
40m cikis maddesi var deniyordu da teyite muhtac bilgiFiyatı hep o civar değil miydi üstat
Teyit edilmeli. Ve cikis maddesi bu aksam yatirilmaliSerbest kalma bedeli var o da 40-45 arası birşey olmalı
Biz osimheni cok ucuza aldik
Sanchezi de 20-25 altina satmamak gerek. 15 nedir ya
Biz osimheni cok ucuza aldik
Sanchezi de 20-25 altina satmamak gerek. 15 nedir ya
40'tı sanırım. Devre arası istendiğinde hep 40 duyuyorduk en azından oyuncuda yıllık 5-6 istemişti diye hatırlıyorum haberlerden. 25 verseler büyük sevap işler Villarreal.Serbest kalma bedeli var o da 40-45 arası birşey olmalı
benim geldiğim nokta davinsonu satmamak
şu piyasada iyisini alamayız gibi
Yerini dolduramayız düşüncesi maalesef bir çok oyuncumuz için geçerli bu yönetim ile de, 30 iyi ya. Satarsın, satmalısın yani bu teklifler gelse.Yerini dolduramayiz. Apo yu ne kadar cok sevsemde, cok agir..
Kesinlikle katılmıyorum..Siyaseti şu adama kalkan yapmaktan vazgeçin.Hiçbir halt olmaz.Dursun sesini cikaramiyor cunku cikarirsa biliyor ki devlet bir suru insaat projesinde zorluk cikaracak, isleri olmaz duruma getirecek. Ne yazik ki ulke boyle bir ulke.
Skrinyar mi Davinson muherhangi bi stoper sançezden iyidir heis
bardakçı hariç