- 1 Ocak 2011
- 15.339
- 10.407
- 1.838
Akbaba bizde sakatligindan surekli oynamayiyordu ve hazir olamiyirdu bu sene sakstlanmadi ve surekli oynadioha akbabaya bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba bizde sakatligindan surekli oynamayiyordu ve hazir olamiyirdu bu sene sakstlanmadi ve surekli oynadioha akbabaya bak
Isterse 30 kere sorar beyefendi sananedeniz bey dünden itibaren 29 kere sordunuz
şu an bir problem var gsc kaynaklı değil
sürece bırakıldı elbet düzelecektir
sakin olunuz
Hastaneden çıktım zorlama beniIsterse 30 kere sorar beyefendi sanane
Geçmiş olsun deldiler mi. Yani aşımı oldun demek istiyorumHastaneden çıktım zorlama beni
YokGeçmiş olsun deldiler mi. Yani aşımı oldun demek istiyorum
ovvvvvvvv sen bitmissin be arkadas. Bu hastalığın tıpta çaresi yokYok
fazla terimsizlik
Solbek pva-ömer muhteşem bir planlama değil mi yav. Altı kaval üstü şişhane![]()
Neco Williams - Oyuncu profili 25/26
Neco Williams, 25, Galler ➤ Nottingham Forest, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 13 Nis 2001, Wrexham, Gallerwww.transfermarkt.com.tr
Bu adamla ilgileniyorsak gerçekten boey-neco sağ bek olarak sallarız ligi
Kaptanımız Ömere laf mi ediyorsun sen simdiSolbek pva-ömer muhteşem bir planlama değil mi yav. Altı kaval üstü şişhane
Bizim halimiz nolacak doktorumoynasinlar artik ya ne kaybedecegiz heyecan kalmadi
sezo sonuna dogru kumede kalma mucadelesinde kiyasiya rekabet icerisine girecegiz adamlarin en buyuk rakibi biziz cok haklilar.Giresunspor' a boşuna kızıyoruz. Adamlar henüz kuyruğu kurtarabilmiş değilken, takımın en önemli oyuncularından birini niye geri göndersinler?..
Sen planlama hatası yaptın diye böyle bir riske girmeleri, kendileri açısından büyük risk olur. Giresunsporda yetkili pozisyonda olsam, ben de kabul etmezdim. Çocuk oyuncağı mı bu?!..
sudokuya ver kendiniBizim halimiz nolacak doktorum
Masa tenisine verdim kendimi doktorum inşallah iyi gelirsudokuya ver kendini
Evet. Ömer kim yav koca galatasarayda kaptan olabiliyor.Kaptanımız Ömere laf mi ediyorsun sen simdi