Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçının başığında da yazdım fener son sivas maçında toplamda 13 yabancı oynatmış.
Biz son 3 maçın ortalmalası 5.8.
Hadi 2si sakat 2si afrikada kalan 10 oyuncudan bir kulüp nasıl yararlanamaz yahu toplamda 4 tane oyuncu demek bu. Rezillik yeminlen rezillik bak.

Al-Hilal Gomis'in yerine Modeste'yi almak istiyomuş.2+1 yıllık teklif etmişler ama Modeste 3 yıllık sözleşme istiyomuş..

Modeste toplama yapamıyor herhalde
cengiz-küçükayvaz-maskeli-beşler-1.webp

Hataysporlu Mehdi Boudjemaa, babasının yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

Herkese Merhaba Maalesef babamla ilgili kötü bir haber aldım. Hastaneye kaldırılmış ve durumunun ciddi olduğunu komada olduğunu ve her an ölebileceğini söylediler. Bu nedenle apar topar Fransa’ya dönmek zorunda kaldım. Sizlerin dualarına ve iyi dileklerine ihtiyacım var.

Avrupada gecis oyunu ile basarili olmusun ve ligde bunu becerememisin.Hocada pas futbolundan vazgecmedigi icin ligi cozemiyorsun bir turlu ve Hocayi gonderiyorsun.Be Mubarek adam Hocayi gonderdin tamam Gecis oyununda is yapan bir takim var ortada ona gore bir Td koy biseyler degissin. Sen takimin efsanesi gonderiyorsun, sonra O efsanenin beceremedigi ayni sistemi deneyen yasli ama tecrubesiz bi Adami getiriyorsun .Adama hadi ordan Lan derler.Ne alaka Tudor Bey diyeceksiniz ama Dusundukce kiziyorum buraya yazarak icimi bosaltiyorum.
Tudor ve Gomis'e haksızlık yapınca takımın bereketi gitti resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt