Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yabanci kuralina hazirlanan tek takim ts aldiklari genc oyuncular nasil cikar bilmem ama en azindan belli bir planlari var biz ise ancak zaman kaybediyoruz
O iş bebelerle olmuyor maalesef.
Yabancı kuralına hazırlık diyorsan direkt bizim kulübe bakman yeterli.
Yerlilerin hemen hemen hepsi ligde bir takımda ilk 11 oynayacak kapasitedeler.
Kiralık verdiğimiz 3 oyuncu şuan lige damgasını vuruyor.
Şuan dışarıdan bakarsan doğru yabancı takviyeleriyle birlikte en hazırlıklı takım biz oluruz, tabi bunu görebilecek ve yön verebilecek bir yönetim ve teknik ekip ile. Yaşayıp göreceğiz artık.

rezil bir karar ama bu yabancı sınırının faydalı olabiliceğini artık düşünmeye başladım
ileriye iki kanat bir tane zenci forvet geriye iki tane doğu avrupalı oyuncu koyan herkes potansiyel tehdit oldu ligde
hatay k.gümrük vs vs şamarlanıp şamarlanıp geliyoruz. zaten yabancı hakkımızı da süper kullandığımız söylenemez. anadolu takımları eriyip gebersin biz de 4 tane yerli tutturup eli yüzü düzgün yabancılarla tulum çıkaralım. gelsin 2005 vari lig anasını satayım.

ki parayı basıp en kral yerliyi de almamıza gerek yok alt yapımızda cevherler var görüyoruz tek yapılması gereken şans vermek. sene başı çikaldau yerine bartuğu oynatsak daha kötü futbolcu olmazdı sanırım 6,5 milyon euroda yanımıza kalırdı

Fikstüre baktım çok zor.Her takımın iyi kötü sistemi var, maçtan önce şunu oynar,bu oyuncuları tehlikeli diyorsun.Bizim için ise maçtan önce geçiş oyunu oynar diyorsun ama hep pas oyunu oynamaya çalışıyorsun.Tehlikeli oyuncumuz var ama kadroda göremiyorsun.Her şeyi geçtim transfer ihtiyacın var,onu da yapamıyorsun.

1642887788677.webp

Bu yonetim transfere para da harcamasin bu sezon zaten gitti bi zahmet ligte kalmayida becersinler yukundan kurtulacak oyunculara talip varsa satsinlar yeni yonetim yeni hoca seneye transfer yapar

gedson işi olucak bence fiyat artırmasınlar diye olmicak haberleri cıkıor. bu arada mustafa mohamedi direkt satmalıyız o herif kadar gamsız kendini düşünen bi topcu yok. onun bencillikleri yüzündende cok puanımız gitti herif takım oyuncusu değil.

gel de bunu terim maskeli ergenlere anlat. kasımpaşa maçında öndeyken takımı yuhalıyordu bazıları
öylede cristiano ronaldo bile ıslıklandı . bu takım winner bi klup oldugu için ıslıklıyor taraftar başarısızlık var ortada oyuncularda calışmıyor belli fizik yok bişey yok tabi maçın hemen başında ıslıklamakta saçmalık . real madride benzetiyorum bu durumumuzu

montella - balotelli - yunus sene sonuna torrent başarısız olursa çökelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt