Ali Naci Küçük:
"Eğer Galatasaray'da kaleci ve 6 numara transferi gerçekleşirse, Torrent bek transferi de istedi."
"Eğer Galatasaray'da kaleci ve 6 numara transferi gerçekleşirse, Torrent bek transferi de istedi."
Kolpa mi Hani nerde
Kaleci ve 6 noyu ali naci girdi simdiBabel gidiyor
luyindama gitmek üzere
kaleci ve 6 numara da çalışmalar devam ediyor
başkan bütçe açmadan transferin zor olacağını düşünüyor biri gitmeden birinin geleceğini sanmıyorum kapanış.
Hazirladigim kirmiziyi yavastan sileyim..Birazdan bugün konuya yazanların %10unu göndericez.
bak hala bek diyorlar kardeşim bu takımda golü kim atacak ? hala ingiltere gibi bir futbol ülkesine nasıl olduda gittiğini anlamadığım halil mi ? boş kale yerine topu direğe nişanlayan mustafa mı ? yoksa sosyal medya fenomeni diagne mi ? dikkat ettiyseniz bize gelmeden önce rizenin yedek futbolcusu olan oğulcanı söylemedim bileAli Naci Küçük:
NereyeBirazdan bugün konuya yazanların %10unu göndericez.
Barkley için Chelsea ile görüşen Burak Elmas açıklama yapıyorHemen şimdi #1 #6 #8
Haklısın haftaiçi maçını kaçırmak istememİnsanın başına ne gelirse meraktan gelir rdaş@Hakan Motz a sor
Terim olursa bir cok zengin comeback yaparG. Dinç: "Erden Timur Fatih hocaya destek veriyor, başkan olursa arkasında ciddi bir bütçe olacak."
Baskan ol diye baski yapiliyormus
Fatih hocayı Başkan yapmazlar ihtimal vermiyorum.fatih hoca baskan olacak diyor haluk
O nu bende sanmam. Düsmani cok icerdeFatih hocayı Başkan yapmazlar ihtimal vermiyorum.