Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su kisa atilan toplarin yüzünden kac mac Gitti. Önceden nelssona attilar öyle kisa bi top donüp go oluyordu. Sonra ayni denemeyi yapiyorsun taylandan geri dönup gol oluyor. Bu hatayi tekrarlaman icin acayip sekilde mal olman lazim. Bu kalecilerin hepsini kovacaksin. Arkadas birdada öyle kisa top atan kaleciyi dövmek lazim. Arkadas uzaklastir topu Kalendern en azindan.

Skorer birilerini alın ya şöyle takıma bakıyorum gol atacak Kerem'den başka kimse yok.Nasıl kazanacağız biz??

hersey pva nin surekli son paslari yanlis kullanmasiyla basladi. pva bunu 10mac ust uste yapinca dengemiz sasti. ardindan digerleri buna ortak oldu. diger bek boeyin sakatliginda sadece geri oynadi kanadi ileri zorlayan kimse olmadi ve bataga suruklendik. sag bekimize sadece at ileri kos ortala bile diyebilsek sorun yoktu bukadar adam birkez cizgiye inmedi geldiginden beri. simdi kuduruyoruz. hoca falanda yok basimizda ben inanmiyorum. taylan berkan omer oynayacagina al altyapidan oynat

bizim ihtiyacımız transfer degildi okan gibi bu ligi bilen yerli hocaydı ,yabancı hoca keli getir yine bişey yapamaz

bunu anlayamıyor hala sivri zekalar

Marcaonun her maç patlaması Taylan ve Berkan öküzü yüzünden oraya sen Diawara ve gedson gibi iki azman koy bakalım patlıyor mı patlatıyor mu

Transfer
Boey Nelsson Marcao Pwa
Diawra
Gedson Cicaldau
Emre Halil Kerem

Yerli kaleci olmazsa anca böyle oluyor hay yabancı sınırınız batsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt