Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi seneye 4 yerli oyuncu oynatma zorunluğu var olan Kocuk, yunus Akgün ve kerem Akturkoglu 3 banko desek bir tane daha yerli lazım emre akbaba veya Berkan kutlu'dan biri olur

Okan
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Mangala Berkan
Yunus Gedson Kerem
Mohammed
Valla kim ne derse desin yine olmaz yine olmaz. Biz 4 yabancı defansla çıkamayız çok zor. Ya Türk sol bek bulacaksın yada stoperlerden birinden çıkacaksın

fazla defansif biri degil gibi

Şimdi seneye 4 yerli oyuncu oynatma zorunluğu var olan Kocuk, yunus Akgün ve kerem Akturkoglu 3 banko desek bir tane daha yerli lazım emre akbaba veya Berkan kutlu'dan biri olur

Okan
Mangala Berkan
Yunus Gedson Kerem
Mohammed
Bu geri dörtlü ile bu seneden bir farkımız olmaz

Okan
Mangala Berkan
Yunus Gedson Kerem
Mohammed
ömer bayram olur 4. turk

ne berkan ne taylan 6 nr sene başında alacaktık işte düzgün bi topçu oraya gittik çikılton ve moruton diye abuk subuk herifleri aldık çok mühim topçularmış gibi. hele berkan isviçre 5. liginde CAM oynayan bi tipti. taylan da erzurumda öyle bişi oynuyodu. geldiler orta sahanın içine ettiler.

eleman enkaz birakti gitti ustad!

Hakemler bizim lehimize gol mü atacaklar geçin o işi düşme ihtimalimiz %0 mis bir kaç hafta daha geçsin göreceğim sizi bakalım yenilelim Alanyaya
20-25 milyonluk bir camia yı yayın ihalesi olduğu sene türkiye de kimse düşürmez sırf bize özel bir durumda değil bjk falanda olsa aynı olurdu durum kime satacaksın galatasarayın içinde olmadığı ligi.

Bu sene düşmeyelim de 4. Türk'ün kim olacağını o zaman konusuruz yoksa PTT 1. ligde yabancı kuralı farklı biliyorum

Arkadaşlar düşmek gibi bi durun söz konusu değil ligi 6. 7.sırada falan bitiririrz muhtemelen bu kadar karamsar olmayın şu transferler gelsin torrentten benim umudum yüksek tamam geldi geleli yenildik fakat ama terimdeyim gibi kabız bi futbol yok sahada takım daha istekli bu gün bireysel hatalar olmasa birtane net forvetimiz olsaydı trabzonu 3 lerdik bizim kalecimiz kötüydü adamların kalecisi çok iyiydi ben şahsen 90 dakika Trabzon’dan üstün oynayan bir takım gördüm sahada hemde bu kadar eksikliklere rağmen oyunculara kızamıyorum aslında sinirliyim fakat başlarında terim gibi dara sıkışınca kendi oyuncularını kötüleyen medyaya karşı oyuncuları kötüleyen biri vardı kadronun eksiklikleri var fakat oyuncular kötü değil kondisyonumuz zayıf ilk yarı oynadığımız oyun ikinci yarı yoktu kondisyon olarak eksiğiz çünkü benim şahsi görüşüm gedson 6 numara bir kaleci ve bir forvet alabilirsek takım bir ivme yakalar hele bir de şöyle 2 maç üst üste bi seri yakalarsak kalan maçları silip süpürürüz Allah’ın izniyle

Bir kaç tane satılık kalem ve sahte hesaplarla transfer pompalayıp taraftarın tepkisini azaltma çalışmaları yapan 6222 lerin bulunduğu yöneticilerin önce Fatih Terim i kulüpten uzaklaştırma sonra da Galatasaray ı bitirme çalışmaları amacına yavaş yavaş yaklaştıklarını zannediyorlar. Galatasaray ın gerçek sahibi bu taraftar hevesinizi kursağınızda bırakacak.

üstad bizim zaten hocamız yerli değil miydi

ne olacak yerli olunca

nestor maestro da yabancı mesela aldı göztepeyi götürüyor işye
o zaman abicim fatih hoca neden başarısız oldu keli örnek aldı onun oyununu ben bu ülkede oynatacam dedi aha oynattı 3 degil 13 sene musade etsek oynatamazdı
sen terimi kov git onun yerıne aynı felsefede yabancı getir

ahmed arifin kulakları cınlasın bu ligte dikta yabancı hocalar iş yapar bır ihtimal alaman gibi misal

SELAMUN ALEYKUUMM HAYIRDIR BİZ GELDİK
1642970477867.png

fner k haneye düşer Galatasaray yine düşmez diyen kaç kişiyiz?

20-25 milyonluk bir camia yı yayın ihalesi olduğu sene türkiye de kimse düşürmez sırf bize özel bir durumda değil bjk falanda olsa aynı olurdu durum kime satacaksın galatasarayın içinde olmadığı ligi.
Bence düşürürler bunların satmayla parayla işi yok TFF'nin başındaki kel ben hayatım boyunca bu Galatasaray'ı asla affetmeyecegim dedi Fenerbahçe'nin statinda kupa kaldirdiktan sonra

Dostum iş artık yayın ihalesini falan geçti.. Adamların derdi para falan değil. Görmüyor musunuz iş düşmanlık seviyesine geldi hatta geçti bile..

Dediğim gibi son vuruşu yapıp Galatasaray'ı küme düşürmeye çalışacaklar.. %60 hakem hatası %40 bizim beceriksizliğimiz sayesinde olacak bu..

Sonrada bırakacaklar..

Su kisa atilan toplarin yüzünden kac mac Gitti. Önceden nelssona attilar öyle kisa bi top donüp go oluyordu. Sonra ayni denemeyi yapiyorsun taylandan geri dönup gol oluyor. Bu hatayi tekrarlaman icin acayip sekilde mal olman lazim. Bu kalecilerin hepsini kovacaksin. Arkadas birdada öyle kisa top atan kaleciyi dövmek lazim. Arkadas uzaklastir topu Kalenden en azindan.
Ayni şeyi yazacaktım.Geriye doğru gittiğimizde TS maçı dışında Kasımpaşa maçında Nelson,Hatay maçında Aytaç,Giresun maçında Işık Kaan, Karagümrük maçında Emre Kılıç, Rize maçında Berkan,ilk Kasımpaşa maçında Taylan, Avrupa maçlarında Muslera, hatırlamadığım bir maçta yine Lyundama hatta Morutan, Kerem diye liste uzayıp gidiyor.İnsanlarin bu durumu görmeme şansı yok,yeni teknik direktör getiriyorsun o da aynı düzende devam ediyor.Yarin Gedson da gelse Fernando da gelse bu oyun sistemi olmuyor işte, komplike bir çalışma gerektiriyor.Durum artık şahıslardan da bağımsız,her maç bi başkası yapmış.Sadece hata yapan isim değişiyor.Artik bu saçmalık bitsin diye ilk geri pas oyununda gol yiyelim de bitsin bu rezillik diyorum ama yine yeni yeniden aynı şeyleri yaşatmaya devam ediyor teknik adamlar ve oyuncuları.Sonra klâsik rakip takım teknik direktörü geriden pasla çıktıkları için önde basmayı çalıştık ve golü bulduk.Bu maçı geçtim Kasımpaşa antrenörü bu şekilde golü atınca gülümsemesi yüzüne yansıdı.Aslinda aklınca dalgasını geçti,bu geri zekalılar ne zamana kadar böyle devam edecek diye aklımdan geçirdiğine de eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt