Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında yeterli birisi Benfica içinde ama adamlar planını kurmuş. Şu olsa bu tutsadan ziyade planlı ilerliyorlar. Gedson'da orda oynamak istemiyor bunun etkisi büyük.Benim anlamadığım Gedsonu bu şeklide harcayan nasıl bir kadro var bınlarda, kimin yedeğinin yedeği bu adam.
İnşallah alırlar 12 gol atmasına rağmen ben beğenmiyorum. Hataylı Diouf çok daha iyi oyuncu.Fenerbahçe, Hull City'nin de talip olduğu Aleksandar Pesic için devreye girdi. (A Spor)
Geçen sene buradaydı yine o boşlukları buldu ne yaptı? Cicaldau'dan daha çok kayboldu oyun içinde. Mental-mental diyoruz bu konuda en zayıf oyuncu Onyekuru. Zaten Olympiakosta da tutunamıyor. Bize mental olarak güçlü oyuncular lazım.Ligin bugu. Dün Trabzon üstümüze gelirken kaç kez boşluk bulduk alıp gidecek 1 tane adam yok. Kerem biraz yapıyor diğerleri kağnı gibi.
senin yumruğun hukukta silah kabul edildiğinden epey bir yatarın var ağabeyşu transfer simoyu dövsem kaç ay yatarım
Kalır gitmez