- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Yabancı mı sayılıyodu bu?Türkse alalım ya da fiyat arttıralım diyecem de kulübün başkanını hatırladım..
Yabanci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı mı sayılıyodu bu?Türkse alalım ya da fiyat arttıralım diyecem de kulübün başkanını hatırladım..
boeyin sakatlıgı ciddi mi o kadarYedlin gitti omar gelecek hiç isim çıkmadığına göre
Boey yine sakatlandı omar futbolu hatırlıyor mu bilmiyoruz, sağ taraf allaha emanet
boeyin sakatlıgı ciddi mi o kadar
Bugün belli olurboeyin sakatlıgı ciddi mi o kadar
Gözlerim kanadı. Getirin Gomis'i
ft mi tudor mu?Ft doneminde iyi top oynayamiyoruz diyenler bu videoyu izlesin.Torrent bunun ceyregini oynatamadi oynatamayacak.Hoca bu sene cok sanssizdi.Bu arada videonun ilk kismindan bahsediyorum .2.kismindan degil.
Bi dur be birader adam daha 3 maç oynadı ft 3.5 sene durdu el insaf.Ft doneminde iyi top oynayamiyoruz diyenler bu videoyu izlesin.Torrent bunun ceyregini oynatamadi oynatamayacak.Hoca bu sene cok sanssizdi.Bu arada videonun ilk kismindan bahsediyorum .2.kismindan degil.
Geretsft mi tudor mu?
orası muhakkak ama ben tudorcu arkadasın fikrini merak ettimGerets
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi