Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani torrent bugün kalkmış ve yok olmasın mı? demiş dün kabul ediyordu bugün mü? etmiyor burada bile çelişki var bas baya yalan torrentin kabul etmediği. Adam her gün karar mı değiştiriyor.
Torrenti nerde dedim ben

bu torrent denen stajyer ve muhtemelen 3 ay sora kovulacak adamın Gedson' u istememesi, gidip Marsilya' dan yaşlı ve çöp defans istemesi, Luyindama' nın porto muhabbeti..

Galatasaray' ın içine etmeden gitmesi lazım bu yönetimin.

Sinan Bolat çok kötü kaleci inşallah doğru değildir

Torrenti nerde dedim ben
Senin dediğinle ilgili bir şey demedim ki twitterda ki haberler torrentin istemediği yönünde mi? Evet başkan teknik heyet değerlendirmesini yapar diye yazmış mı ertan yine evet. Bende diyorum ki adam her gün kararını mı değiştiriyor dün kabul etmişte bugün mu vazgeçmiş.

Sene sonu gelecek de. Orda formda kendi oyuncumuz varken 35 yasindaki sinana niye para verelim? Fatihle devam o vakit
Sinan sürekli Avrupa’da forma şansı bulan başarılıda bi kaleci. Hani hepinizin beğendiği Altay,Uğurcan gibi isimlerle birlikte Milli takımada çağırılan bi kaleci ve çok tecrübeli. Kalede yaşında çok önemi olmadığını düşünürsek seneyede Okan-Sinan rotasyonu sana ne kaybettirir ?

Ayrıca kendisi 33 yaşında

Sinan sürekli Avrupa’da forma şansı bulan başarılıda bi kaleci. Hani hepinizin beğendiği Altay,Uğurcan gibi isimlerle birlikte Milli takımada çağırılan bi kaleci ve çok tecrübeli. Kalede yaşında çok önemi olmadığını düşünürsek seneyede Okan-Sinan rotasyonu sana ne kaybettirir ?

Şampiyonluk

Torrent istemiyormuş Gedsonu güya, istemese uçak biletine bakmaya kadar gider mi olay sorunun zorunlu satın alma opsiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum Torrentin isteyip istememisyle değil. Torrenti nasıl elestirebiliriz onu bulmaya calisiyorlar.

Muslerayi gönderebilecegimizi sanmiyorum. Sinan bizdeyken fatih den cok iyi oldugunu hatirlamiyorum. Fatih okan muslera devam ederiz o vakit. Hem fatihe bonservis de vermicez maasida muhtemelen daha az sinandan

Sinana 700 bin bonservis vermek yerine, Trabzonun yedek kalecisini kiralayalim. 4-5 mac yapar ve sonra Muslera düzeldigi an zaten kaleye girer. TS bizi rakib olarak görmüyordur bu sene ve belki oyuncu forma sansi bulsun diye verir.

taraftardan bu kadar tepki aldığın bir ortamda çok istenen gedsonu hoca istemiyo diye getirmekten vazgeçmek aptallıktır..

Bu gedson uzun zamandir oynamamis. bizde nasil faydali olacak allah askina. buyuk hayal kirikligi yasariz. durumumuz belli bize saglam hazir kaliteli oyuncu lazim su yarim seneyi iyi gecirmemiz icin. Gedson gelirse anca seneye verim aliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt