Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün transferlerde Terim'in onayı vardı ne demek? Adam gibi söylesene kardeşim sen tabi ''ADAM'' san! çık söyle şu oyuncuları biz istedik bu oyuncuları terim istedi şunu şunu veto ettik bunlarıda terime önerdik yani zorladık desene tabi ADAM'San
Alınan oyuncular bizzat Terim'in istediği oyuncular. Ne anlatıyorsunuz siz ya. Bu da yeni çıktı adam kötü çıktığında yönetim aldırdı iyi çıktığında Terim aldırdı. Burak Elmas döneminde sezon başı yapılan transferlerin hepsinde Terim ve scoutların onayı ve raporu doğrultusunda alındı. Her oyuncu Terim'in listtesinde vardı. Bazıları ilk tercihtir Nelsson- Mohamed- Barış Alper gibi bazıları 2 yada 3. sıradadır listede Morutan- Cica- Boey- Anholt gibi.

Valla az önce gomis videosunda gol vuruşlarını izleyince ‘çok uzun zamandır bizim golcümüz yokmuş’ dedim içimden
Sıkışınca hep eski adamların anılmasına genelde karşıyımdır
Adam sonuçta yaşlanmış, hala aynı performans olması zor, nostaljik bakıypr insanlar hep diye düşünürüm
Ama tam tersi başarılı birçok örnek de var tabi
Ve şu an net bir golcü, kaleci ve önliberoya öyle çok ihtiyacımız var ki, olsa hayır diyemem

1643141236175.webp

Gomis konusunda durum budur büyük ihtimalle. Geri adım atarlarsa olabilir. Teklif yapıp, bekliyoruzdur. Yoksa BElmas görüşüyoruz demezdi. Yakup yeni öğrenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt