- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
@Danyal Artemis haberin var mıydı reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Danyal Artemis haberin var mıydı reis
Alakasi yok reyis topcular istim ustunde zaten tribunle beraber kastirdilar ama 45dk dan fazlasi olmadi,ts baskiya ragmen oyunu tuttu iy, ikinci yarida tek kaleye dondu, dedigin gibi olsak ikinci yarida bizim tutmamiz gerekiyodu oyunuyok yahu o günün tribün desteği ile alakası yoktu
hatta tribünü oyuna sokan oynanan oyundu
bu sene avrupadaki bazı maçlarda oynadığımız oyunun benzeri vardı sahada
hatta biraz daha iyisi bile denilebilir süreklilik açısından
45-65 arası biraz baskı yedik sonra onu da atlatmıştık
Iyi 2 olsunNaptın sen yahu
Kasımpaşa maçında ne olmustur? Hiç yoktuk hiç acayip bitik bir ekip vardı ilk snden son snye kadarAlakasi yok reyis topcular istim ustunde zaten tribunle beraber kastirdilar ama 45dk dan fazlasi olmadi,ts baskiya ragmen oyunu tuttu iy, ikinci yarida tek kaleye dondu, dedigin gibi olsak ikinci yarida bizim tutmamiz gerekiyodu oyunu
Hatay macindada bi kimildanma var gibiydi ama ikinci yari dagilmistik,pasa macina daha iyi oluruz diye beklerken cok kotuyduk cunku sureklilik yok
Oyun anlayisinda ve saha yerlesiminde biraz kimildanmisiz ama oyuncular yeteneksiz oldugu icin kimildanmada kaliyoruz
Yaş olmuş 36, 2 nedir kardeşim?Iyi 2 olsun
Girdigimiz pozisyonlari gol yaosaydik buralarda olmazdik.ortasaha gerekli ve alinmali.iyide sorun santrafordamı ortasahalardamı o var renktaş . geçen sene mustafa nasıldı
1.5 anlasilim.Vallah gencleride gorduk sabredelim dedik ama ebemizi bellediler.Yaş olmuş 36, 2 nedir kardeşim?
ftciyellowredwall kanalı kimlerin
bunlar kimi eleştiriyorlar kimi destekliyorlar
EvetSana boşuna tudor ismi verilmemiş gomise 3 verilir mi be yuh
Hakan konusunda guclerimizi birlestirelim.Seni sevmiyordum ama Hakan dikkati mi cektiginden beri sen daha sempatik geliyorsunwanyama ha
son durumu nasıl acep
gedson varken mustafanın formu yukarıdaydı bitirici paslar atıyordu. gomis bizde iyyidi kabul ama belhanda ve garry rodriguez cok güzel toplar hazırladı ona . bizim girdigimiz pozisyonlar hep kanatlardan bu seneGirdigimiz pozisyonlari gol yaosaydik buralarda olmazdik.ortasaha gerekli ve alinmali.
Bu ss’lerde ne güzel konuşuyorlar ya acayip düzgün her şey. İnanalım mı?
Bunu yapan taraftar varsa ben 5 milyon isterdim. Az istemiş.