- 26 Kasım 2012
- 179.747
- 242.448
- 5.688
Teatral postlar atmayınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menemenliyim renktaş biletler çok ucuz olduğu için Türkiye de olduğum zaman gidiyorum maçlarına iki ülke arasında gidiş geliş yapıyorum sık sık bu çocuk yetenekli baya umarım satmak gibi bir aptallık edilmez Okan ve bu çocukla gelecekte rahat ederizCiplak gozle hic izlemedim bilemicem.
sattık mı kiBatuhan Şen'in kiralık olduğunu nerden çıkardınız
Kiralık adminim sene sonu dönecek takımaBatuhan Şen'in kiralık olduğunu nerden çıkardınız
Geçen bi maçına bakmıştım kurtarıyo refleksleri iyi ama çok top sektiriyo yakınına abi..Cok mu iyimis? Stuttgart'in istemesi bir anlam ifade etmiyor bence.
Var gibi, birilerin sayesinde kendi kalemizi degil suan kiralik baska takimin kalesini koruyor.bizim yüzümüz ne zaman gülecek ne zaman bizim de genç yerli wonderkid kalecimiz olacak allahım![]()
Kaynak? Herhalde TFF sitesinden daha doğru kaynak yoktur, orada kiralık olduğuna dair bir ibare yok.Kiralık adminim sene sonu dönecek takıma
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SKANDAL IS LOADING KOKUSU ALIYORUM
Transfermarkt'ta oyle gozukuyor lakin dogru mu bilemedim.Batuhan Şen'in kiralık olduğunu nerden çıkardınız
Her yerde öyle yaziyor, gecen YouTube da haber channel söylemisti.Batuhan Şen'in kiralık olduğunu nerden çıkardınız
Dogrudur öyle yaziyorsa.Transfermarkt'ta oyle gozukuyor lakin dogru mu bilemedim.
Reis tffde öyle yazmıyor, her yer neresi?Her yerde öyle yaziyor, gecen YouTube da haber channel söylemisti.
Wikiye o bilgiyi ben de yazarım.