Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Janssen menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. (Fanatik-Büyük ihtimalle Yakup'un haberi)

Benfica'ya bak Sporting Lizbon'a frikik golü atan Lincoln'ü transfer etmek için görüşmelere başlamış..

Okanı bu performansında takıma geri getirmek ihanet olur ne güzel sürekli forma giyiyor bu seneyi geçirsin sezon sonu formda bir kaleci olarak takımın birinci kalecisi olsun . sinan bolat bir şekilde götürür sezon sonu muslerayada teşekkür eder göndeririz .

Bence Nelson dışında bu sene başarılı transferimiz yok gözüküyor zaten iskandinav oyuncuların iş ahlaklarını tartışmaya hiç gerek yok bence hatta eski oyunculardan örnekte vereyim geldiği günden beri sakat olan Lindertoh bile sakatlığına rağmen her girdiği oyunda sanki geçen hafta sakat değilmiş ilk 11'de oynamış gibi gösteriyordu kendini, bilmiyorum Morutan ve Cicildau'ya ben pek ısınamadım yani maç çevirecek adamlar değiller gerçi maç çevirecek taktiğimiz bile olmadığı için oyunculara yüklenmekte ne kadar doğru olur ama bu kadar abartıldıkları kadar iyi olsalardı aldığımız fiyatların en az 2 katını ödemiş olurduk diye düşünüyorum neyse. Kendisini ve tavırlarını hiç sevmesem de Diagne dışında "harbi forvet" diyebileceğimiz bir oyuncumuz da yok maalesef oda sakat, Mostafa Mohamed ilk geldiğinde bir kaç maç iyi çıkarınca güzel bir hype oluşturdu üzerimizde oda klasik Ortadoğu-Arap ülkesi taraflarından gelen oyunculara sıcak bakamıyorum maalesef iş ahlakları yok en basiti kanıtı da daha yarım sezon oynayıp başka bir kulübün teklifi gelince çocuklar gibi mızıkçılık yapması. Avrupalı oyuncularda bu sorun daha az oluyor yani takımı birleşmiş milletlere çevirmeninde anlamı pek yok. Bizim şuanda atletik oyuncu eksikliğimiz var, yetenekli ve top saklayabilen bir forvete ihtiyacımız var zaten ileriye top taşıyamıyoruz taşıdığımızı da anında kaybediyoruz, İleriye top taşıyabilecek defansif bir orta sahaya ve onun önüne topu oyunda güzel dağıtabilecek dirençli bir ortasahaya ihtiyacımız olduğu kesin hani baktığımızda kanatlar vs eksik ama takımın omurgası yok ki kolunu bacağını düşünelim sürünüyoruz resmen. Abi birde şu Afrika kupası davasını düşünerek transfer yapsak çok iyi olacak tam lazım olan dönemde forvet yok elde, gerçi kendine hayrı yokta onun.
Bir diğer saçma bulduğum olaysa Gedson, abi ne Gedson'muş yani yaz dönemi alamadın şimdi de almak için uğraşıyorsun koskoca 2 transfer dönemi ve arada geçen yarım lig sezonunda alternetif bulamadın mı ya, yemin ediyorum sıkıldım Dünya da tek oyuncu Gedson mu?
Birde Arda Turan'a para ödüyor muyuz biz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt