Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 602
- 518
- 2.163
İlk 5 e sokar. Avrupa da en az 1 tur daha atlatır. Ama nerde o yönetim.Okan
Diawara
Gedson
Gomis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 5 e sokar. Avrupa da en az 1 tur daha atlatır. Ama nerde o yönetim.Okan
Diawara
Gedson
Gomis
Kötü sonuçlarBunlar niye zorluk cikariyorlar anlamiyorum. Ya terimi kovma nedenleri belli zaten
Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin maçlarda oynattığı ortalama yabancı sayısı 12. Keza Trabzon da hemen hemen hepsini kullanıyor.
Son 5 maç ortalamamız 5. Hadi sakatlık okey 2 kişiden yararlanıyoruz 7 olsun.
Mustafa muhamet 8 olsun.
Sıkıntı kafada.
Takımda totalde 1i lisanssız 4 tane yabancı bek.
3 stoper
Kullanamadığın yabancı iki kanat var.
Ne olduğu belli olmayan bir orta saha vardı.
Kafadan planlama hataları bunlar.
Türk sayısı arttıkça kalite düşüyor, bunu 4-5 kere tecrübe ettik.
Altı üstü 3 tane yerli oynayabilme halkın varken takımda 20 tane yerli varsa sıkıntı vardır demek. Bu iş ya dengeli olmalı ki dengede de yerliler de yabancılar da belirli kalite üstünde olmalı, toy yetiştirmelik olmaz olamaz.
Eğer yetiştireceğiz dersen de kaliteli yabancıların içine boey, moturan gibi oyuncuları serpiştirerek gerekir..
Yav senin forvetin kariyer ortalaması 0.2 gol olan Halil![]()
Iyi de sen benim dedigimi daha uzun sekilde teyit ettin. Sonuc : Yabanci kurali bizi bozuyorKendimizi kandırıyoruz. Fenerin maçlarda oynattığı ortalama yabancı sayısı 12. Keza Trabzon da hemen hemen hepsini kullanıyor.
Mustafa muhamet 8 olsun.
Sıkıntı kafada.
3 stoper
Altı üstü 3 tane yerli oynayabilme halkın varken takımda 20 tane yerli varsa sıkıntı vardır demek. Bu iş ya dengeli olmalı ki dengede de yerliler de yabancılar da belirli kalite üstünde olmalı, toy yetiştirmelik olmaz olamaz.
Eğer yetiştireceğiz dersen de kaliteli yabancıların içine boey, moturan gibi oyuncuları serpiştirerek gerekir..
Tanselden de alıyordur duyumlari ya çoğu kişiyle samimi hatta galasevgisinden bile alıyordur.Yok tanselde ara sira üflüyor bunlara
Burası yeterliOkan
Diawara
Gedson
Gomis
Bu arada 8 yabancin iyi de olsa ki cok zor hala sorun demek istiyorum.Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin maçlarda oynattığı ortalama yabancı sayısı 12. Keza Trabzon da hemen hemen hepsini kullanıyor.
Mustafa muhamet 8 olsun.
Sıkıntı kafada.
3 stoper
Olm bu adama bASKanim diye bana sövmüstün ne ara döndün puahah