Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Şuan için limit var gibi gözüküyor fakat bankalar birliği aktif olduğu an şimdikinin yarısına belki daha da azına ineceğiz sanırımTamam kimin ne kadar limiti var diyorum bende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan için limit var gibi gözüküyor fakat bankalar birliği aktif olduğu an şimdikinin yarısına belki daha da azına ineceğiz sanırımTamam kimin ne kadar limiti var diyorum bende.
Çok paraKaç para ulan bu 3 oyuncu
Gedson
Gomis
Diawara
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet ben de sen sanıyordumAdminim birimizin soyadını değiştirin valla karışıyoz millet iki hesabı da ben sanıyor
Aga bilerek isteyerek almıyorlar düşürcekler kulübü 2. Lige kasten. Benim aklıma başka bir açıklama gelmiyor. Bu takımı bile bile düşürcekler. Beceriksiz kepaze rezillerdi bide üzerine hainlik ekleyin arkadaşlar.Kaç para ulan bu 3 oyuncu
Gedson
Gomis
Diawara
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim teklifimiz buymuş
son karar bizdeymiş
bak hele laflara bak
Bu erhunun boyu 1.53 falan mi
Evet ben de sen sanıyordum
Kim bu Selim
Benfica kabul ederse geri çekip daha düşük teklif yapacaz heraldeYaptığımız teklifi mi kabul edecekmişiz![]()
evvelsi gunun aynisiSon durum ne beyler
Bu kafa transfer yapıyoruz galibaBenfica kabul ederse geri çekip daha düşük teklif yapacaz heralde![]()
düşün seni sevdiğimi
transfer olduğun gece
Tff limitinin %10 aşağısıydı yanlış hatırlamıyorsamTamam kimin ne kadar limiti var diyorum bende.