Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başakana laf ediyorduk, bi dünya para harcadı falan diye sonuç 2 şampiyonluk, ( ndiae den para kazandık, fernandodan para kazandık + rodrigez ) ha bu mevcutlar da harcadı sonuç küme düşme potası. Adamın tipinden giyinmesine kadar yerin dibine sokup sokup çıkardık. Şimdi bu çapsızı napcaz diye kara kara düşünüyoz.
Dursun Özbek tarafından verilen maaşlardan haberin var mı? Hiç te kar falan etmedin Özbek dönemi toplamda 100 milyon euro'nun üzerinde zarar etti kulüp. Toplam borcumuzun neredeyse yarısı kadar.

Bruno Guimares için 5 yılda ödemeyi teklif etmişler ama dediğin gibi 40 milyon. Stoperi çözecek kadar versinler, gerisini yaza verseler de olur. Bitti bu sene zaten ama seneye yerine alacağımız oyuncunun kötü çıkmasına karşın Denayer’i bitirmeleri şart. Elimizde garanti 1 oyuncu olmalı.
Denayer hiç aklıma gelmemişti oda olabilir devre arası uygun meblaya alabiliriz sol stoper oynayabiliyor nede olsa ama Denayer bir yerde görmüştüm yıllık 3-3.5 milyon maaş istiyor diye.

Dursun Özbek tarafından verilen maaşlardan haberin var mı? Hiç te kar falan etmedin Özbek dönemi toplamda 100 milyon euro'nun üzerinde zarar etti kulüp. Toplam borcumuzun neredeyse yarısı kadar.
O alınan şampiyonluklardan ne kadar gelir sağlandı haberin var mı, 50 milyon sırf şamp ligi geliri oyuncu satışını da ekledin mi zaten 100 milyon ediyor. Şuanki avellerin harcadığı ile mevcut durumumuzu bi kıyasla bakalım

Zorunlu satın almayı kabul etmişiz taksitlendirmeye mi çalışıyormuşuz? Eğer öyleyse bu transferin olur çünkü taksitte bir şekilde anlaşılır. Çünkü haberler biz zorunlu olmasın onlar zorunlu olsun opsiyon yüzünden transferin uzadığını söylüyordu.
Öyle galiba yazdığından bende onu anladım.

Hastalık Bu Futbol'un son videosunu izledim de içim ürperdi. Yönetim titre ve kendine gel takımı takviyesiz bırakma. Bu rahatlık iyi değil.

bu kafayla kulüp düzlüğe falan çıkamaz, Avrupa kupalarına katılamayacagız seneye , ligte ilk 10a giremeyen takımın topçusuna kimse 10 milyonda vermez zaten, transferde yapmak gibi bi niyetleride yok , aslında niyeti tam olarak ne bu yönetimin anlamış değilim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denayer hiç aklıma gelmemişti oda olabilir devre arası uygun meblaya alabiliriz sol stoper oynayabiliyor nede olsa ama Denayer bir yerde görmüştüm yıllık 3-3.5 milyon maaş istiyor diye.
Ona bonservis+maaş veremeyiz. Sene sonu beklemek gerek. İmza parasını bonservis gibi düşünüp maaşı max 2’de tutmak lazım. Devre arası 1 tane sol ayaklı stoper bulmak lazım.

Elimizde ki kadroyu adam etmeye bakmalıyız bu başımızda ki adam hocaysa bunu yapar

Ah ulan lucescunu gençliği olacaktı ki

O alınan şampiyonluklardan ne kadar gelir sağlandı haberin var mı, 50 milyon sırf şamp ligi geliri oyuncu satışını da ekledin mi zaten 100 milyon ediyor. Şuanki avellerin harcadığı ile mevcut durumumuzu bi kıyasla bakalım
O gelirlere rağmen 100 milyon euronun üzerinde zarar ettin işte onu diyorum. Yani nasıl bir para harcandıysa satışlar ve Cl gelirleri bile yetmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt