Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi geleli tek icraati idmandan resim paylasmak oldu cocugun

41748142-912D-4AE0-83BB-67CD1CACDEEC.webp

wes anderson tadında sinematografi ile gerçek habere bağlanalım bakalım

maxresdefault.jpg

Hull City, Pesic'i kadrosuna katmak üzere. Gelen bilgilere göre Karagümrük'e 3 ile 4 milyon € arası bir bonservis ödenecek. Pesic'e ise 1,7 ile 2 milyon € arası bir maaş ödenecek. (Mozzart Sport-Sırp Basını)

Burhan Can Terzi - Ajansspor
Galatasaray'da hedef bir an önce galibiyet serisi oluşturma. Yönetim transfer konusunda önce kadroda alan açıp satış da yaptıktan sonra gerekli mevkilere takviyeleri tamamlamaya çalışacak. Bu doğrultuda Gustavo Assunçao ile fesih kararı alınırken Christian Luyindama'nın da Antwerp Kulübü'ne kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. Yeni teknik direktör Domenec Torrent, kaleci transferi için kesin rapor verirken, diğer mevkiler için Trabzonspor karşılaşması sonrasında raporlama yapacak. Yönetim halihazırda merkez orta saha ve Gedson Fernandes'i resmiyete dökmek için girişimlerini sürdürüyor.

Yüksek maaş ve bonservis yok!​

Galatasaray'da yöneticilerin kesenin ağzını ardında kadar açma niyeti yok. Yüksek bonservis bedeli ve yüksek maaşlı transferler yapılmayacak. İhtiyaç doğrultusunda makul maliyetli hamleler hedefleniyor. Başkan Burak Elmas, transferi bizzat yürütecek.

Mostafa'ya henüz resmi teklif yok​

Şu an Afrika Kupası sebebiyle takımda olmayan Mostafa Mohamed, Fransız kulüplerinin radarında. Golcü futbolcuyu takip ediyorlar ancak resmi bir teklif henüz yok.

Galatasaray'da hedef bir an önce galibiyet serisi oluşturma. Yönetim transfer konusunda önce kadroda alan açıp satış da yaptıktan sonra gerekli mevkilere takviyeleri tamamlamaya çalışacak. Bu doğrultuda Gustavo Assunçao ile fesih kararı alınırken Christian Luyindama'nın da Antwerp Kulübü'ne kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. Yeni teknik direktör Domenec Torrent, kaleci transferi için kesin rapor verirken, diğer mevkiler için Trabzonspor karşılaşması sonrasında raporlama yapacak. Yönetim halihazırda merkez orta saha ve Gedson Fernandes'i resmiyete dökmek için girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray'da yöneticilerin kesenin ağzını ardında kadar açma niyeti yok. Yüksek bonservis bedeli ve yüksek maaşlı transferler yapılmayacak. İhtiyaç doğrultusunda makul maliyetli hamleler hedefleniyor. Başkan Burak Elmas, transferi bizzat yürütecek.

Şu an Afrika Kupası sebebiyle takımda olmayan Mostafa Mohamed, Fransız kulüplerinin radarında. Golcü futbolcuyu takip ediyorlar ancak resmi bir teklif henüz yok.
Güzel

Twitterde Campos sirf maci izleyecek olmasi ve transferlerle alakali görüsmemesi söylentileri var. Ne kadar kolpa orasini bilemem ama böyle brirsey olmaz umarim.

Hocam o kadar maçımızı izlemişsin rapor için illa Trabzon maçı mı beklenmeli gerekenler açık bir şekilde ortada zaten.

Campos geldi kabul etti diyelim ki görevi ne olacağı önemli transfer işlerinin alım-satım başında olacak ise iyi bir hamle danışman falan ise boş iş adamın adını kullanarak boş pr yapıyorlar.

Cok guzel planlama fatih hocadan. okani ve batuhani zorla yönetim gondermistir kesin terimtrollerine gore.yunus iyi görünürken kampta ve maclarda gönderilmesi yanlıştı.diyolarki yunusa sabredecek miydiniz ki bunu bende dedim sürekli ama yanlış bu.hoca yunusun arkasinda duracaktı iyi da oynasa kötü de oynasa,taraftara destek olun diyecekti.altyapi da bu yapılanmada onemli diyecekti.altyapisiz planlama eksik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt