Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanı bu performansında takıma geri getirmek ihanet olur ne güzel sürekli forma giyiyor bu seneyi geçirsin sezon sonu formda bir kaleci olarak takımın birinci kalecisi olsun . sinan bolat bir şekilde götürür sezon sonu muslerayada teşekkür eder göndeririz .

Katilmiyorum renkdas. Muslera donecekse tamam ama suan bize bir kaleci lazim. Okan en ideal cozum gibi duruyor, maalesef. Durumumuz boyle olmasa kesinlikle hemfikirdim seninle.

southampton'a gittiği yaz ciddi ciddi Lemina hayalleri kuruyorduk, hayal sonrasında gerçek oldu ama kursağımızda kaldı klasik :) garibanın yüzü gülmüyor

Sağlam bir lemina ve gedsonu izlemeyi isterdim nasıl bir şey çıkardı merak ediyorum bana çok dominant bir orta sahamız olurdu gibi geliyor hep düşündüğümde.

11 senedir takımda olan Muslera da mesela.

Asla ateşleyici birisi olamadı, asla iyi bir kaptan olamadı. İyi kaleciydi ama o kadar, takıma ne kattı desen hiç bir şey. Mental anlamda diyorum iyi kaleci olmaktan ötedir bu.

Melo'nun kattıkları hala unutulmaz, Sneijder de öyleydi, takımı ateşleyici adamlardı, şimdi geridesin herkes futbol olarak bakıyor, böyle ateşli takımlarda futbol futbol değildir, sahadaki her maç savaştır ve o savaşı kazanmak zorundasındır.

Yenilgiyi kabullenmezsin, kabullenmemelisin, kaleci, forvet tamam da bize ateşleyici lazım.

Gedson geldiğinde neler denildi, arkasında durdum, sezonun son kısmında mental olmasa da mücadelesiyle ateşleyici oldu, son kısımda Babel bile yaptı o takımı taşıma hamlelerni.
Bu sene bakıyorum kimse yok. Cicaldau diye bi adam var sanki 8-5 işe geliyor.

southampton'a gittiği yaz ciddi ciddi Lemina hayalleri kuruyorduk, hayal sonrasında gerçek oldu ama kursağımızda kaldı klasik :) garibanın yüzü gülmüyor
16 m euroya gitmişti.

Ciddi ciddi alabiliriz sanmıştık, Imbula da olmayınca Badou geldi.

O dönem olmayan hamleler hayal gibi.

Lemina, Ferland Mendy, Acerbi.

Şu 3lü alınabilse bambaşka bir hikaye olabilirdi.

16 m euroya gitmişti.

Ciddi ciddi alabiliriz sanmıştık, Imbula da olmayınca Badou geldi.

O dönem olmayan hamleler hayal gibi.

Lemina, Ferland Mendy, Acerbi.

Şu 3lü alınabilse bambaşka bir hikaye olabilirdi.

acerbiiiii aaaah ah.

kwadwo asamoah muhabbeti de dönmüştü uzun süre Ne zamandı o

11 senedir takımda olan Muslera da mesela.

Asla ateşleyici birisi olamadı, asla iyi bir kaptan olamadı. İyi kaleciydi ama o kadar, takıma ne kattı desen hiç bir şey. Mental anlamda diyorum iyi kaleci olmaktan ötedir bu.

Melo'nun kattıkları hala unutulmaz, Sneijder de öyleydi, takımı ateşleyici adamlardı, şimdi geridesin herkes futbol olarak bakıyor, böyle ateşli takımlarda futbol futbol değildir, sahadaki her maç savaştır ve o savaşı kazanmak zorundasındır.

Yenilgiyi kabullenmezsin, kabullenmemelisin, kaleci, forvet tamam da bize ateşleyici lazım.

Gedson geldiğinde neler denildi, arkasında durdum, sezonun son kısmında mental olmasa da mücadelesiyle ateşleyici oldu, son kısımda Babel bile yaptı o takımı taşıma hamlelerni.
Bu sene bakıyorum kimse yok. Cicaldau diye bi adam var sanki 8-5 işe geliyor.
Bizim takımda bunu sadece Nelsson'da görüyorum. Bir de bazı maçlarda Diagne o da maç seçiyor.

Gece gece moralim iyicene bozuldu be bittik biz beyler

Aynı dönemde de Mendy daha kritik olabilirdi, parada da anlaşıyoruz ama Lyon'a gidiyor.
çok fırsat kaçtı valla abi yazık.acerbi'ye de çok üzülmüştüm

bu üzüntülerden biri de ujfalusiyi aldığımız zaman, forlan muhabbeti dönmüştü diğer oyuncu reyesti galiba onu pek sevmezdim.

forlan'in gelmemesi perişan ettiydi o dönem

Aynı dönemde de Mendy daha kritik olabilirdi, parada da anlaşıyoruz ama Lyon'a gidiyor.
Aynı dönem değil galiba ama benim en canımı yakan Dembele'dir bonservissiz. 3 milyon imza parası+ 1.5 yada 2 milyon yıllık maaşa anlaşıyoruz Özbek'in çocuğu videolarda beğenmedi diye olmuyor transfer adam Celtic'e gidiyor.

Muhabbet'ten öteydi o GS admini bile onu işaret etmiştir transfer için ama Juve Spinazolla'yı geri alamadığı için bırakmamıştı.
evren göz'de patlamıştı o ara galiba asamoah hayırlı olsun diyip. Sonra da girmedi bu toplara herhalde denk gelmedim

çok fırsat kaçtı valla abi yazık.acerbi'ye de çok üzülmüştüm

bu üzüntülerden biri de ujfalusiyi aldığımız zaman, forlan muhabbeti dönmüştü diğer oyuncu reyesti galiba onu pek sevmezdim.

forlan'in gelmemesi perişan ettiydi o dönem
O dönemin asıl kaybı prime Podolski'nin kapa bildirilip alınmamış olmasıdır.

Aynı dönem değil galiba ama benim en canımı yakan Dembele'dir bonservissiz. 3 milyon imza parası+ 1.5 yada 2 milyon yıllık maaşa anlaşıyoruz Özbek'in çocuğu videolarda beğenmedi diye olmuyor transfer adam Celtic'e gidiyor.
O dönemde de 3 adam var.

Beleş Dembele
2 m euroya Delaney

Üçüncüyü hatırlamıyorum.

podolski en sevdiğim oyunculardan oldu her zaman, sebebini bilmesem de. Çok yanlış zamanda geldi bize ya bambaşka hikayesi olabilirdi
Yani 2011de Podolski'yi getirmek başka olurdu hakkaten. Riera geldi yerine, fena işler yapmadı ama muhtemelen uzun yıllar kalırdı bizde Podolski.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt