1-2 satışın bence bize çok faydası olmaz. O para kısa sürede çar çur edilir. Atıyorum 15-20 milyona Marcao'yu sattık, e gidip 7 milyona Cika, 4 milyona Berkan (Berkan'ı beğenirdim o başka) yanına da bir adam daha aldığın zaman para bitiyor zaten. Ben daha büyük bir organizasyona ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sevilla gibi Lille gibi hem kaliteli kadrolar kurup hem de aynı zamanda oyuncu satışına uygun bir planlama. Tabi onlarla aynı imkanlarımız olmadığı için aynı seviye olmaz belki ama onun bir altını bile yapabilsek yeter. Ha bu Campos olmazsa da bunu yapabilecek bir teknik direktör lazım o zaman.
Satış potansiyeli olan epey oyuncu var yav.
Marcao var, kerem var, İtalya'ya dev paralara olmasa da aldığının 2 katına satabilme potansiyeli olan cica ve kerem var. Bunları biz kendi başımıza satamayız bu şekilde bir bağ ile bu paralara giderler.
Bir yerden başlamak lazım.
Sonra bunların yerine gelecek oyunculardan da kar ettirecektir.
Adam sana maaşlı çalışsa uğraşmaz önerir geçer ama bir danışmanlık olarak çalışırsa oyuncunu satarken kendi de kazanır, sana oyuncu getirirken başkasından kazanır, sonra o oyuncuyu başka yere satmak için yine kazanır.
Fransa Ligi'nde son sıradaki takım 20 milyona nasıl oyuncu satıyor deniliyor işte bu şekilde.
Şimdi marcao-kerem için gelecek adam ilk campos ile iletişime geçecek yada birlikte çalıştığı kulüpler kimi alabiliriz diyecek. Bu raporu sunacak.
Portföyünde binlerde oyuncu vardır, scout ekibinde keza ne yetenekler vardır. Oyuncu bulduk diyip bay ile alpaslanı raporlayan ekipten üst seviyeye çıkmak demek bu.
Her zaman derim maaşlı çalışmakta da primli çalışmak maximum performans aldırır.