- 21 Ocak 2010
- 72.595
- 51.056
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanin gelmemesi lazım şu an iyi oldu bu kargaşa da fatih hocanın ardından bu ortama gelseydi o da bunun altında ezilecekti sene sonu tertemiz bir seçimle buraksiz fatih hocasiz Campos gelirse onunla devam edecek ve Okan burukla anlasacak bir başkan lazım ama şu küme düşme ortamından bu yenilgi lanetinden önce kurtulmak lazımBiri söyleyebilir mi, biz neden Okan Buruk'u getirmedik?Ondan daha iyi hiçbir alternatif yoktu bu parasızlık ve kaos içinde.
Campos kalırsa Okan'a teklif götürmezOkanin gelmemesi lazım şu an iyi oldu bu kargaşa da fatih hocanın ardından bu ortama gelseydi o da bunun altında ezilecekti sene sonu tertemiz bir seçimle buraksiz fatih hocasiz Campos gelirse onunla devam edecek ve Okan burukla anlasacak bir başkan lazım ama şu küme düşme ortamından bu yenilgi lanetinden önce kurtulmak lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Simdi soruyorum baskana.Biri söyleyebilir mi, biz neden Okan Buruk'u getirmedik?Ondan daha iyi hiçbir alternatif yoktu bu parasızlık ve kaos içinde.
Ev tutmuş sanırım.Süleyman Rodop Gomis bitti diyo
Hadi inşallah hayırlı bir mağlubiyet olur umarım dediğin gibi olacaksa ama korkarım kimse gönderemez bu başkan bozuntusunu küme düşürene kadar kimse ses etmeyecek gibiBurak elmas gördüğüm tüm kötü başkanların birleşimi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bu kadar rezalet kelle bırakmaz..Alanya da yenerse ne elmas kalır ne torrent
Değerli arkadaşlar maçın gollerinin görütüleri varmıdır bildiğiniz bir yerde ?
Kimi istiyorsa o gelsin artık düzen bu şekilde olmalı profesyonellesmek gerek Camposla yapamazsan bunu kimseyle yapamazsın keşke yeni başkan gelirse onla başlayacak olsaydı gelen kişi iptal ederse Camposla şartları bu kötü olurCampos kalırsa Okan'a teklif götürmez
TeşekkürlerSimdi soruyorum baskana.
Kim gönderecek hiç bir yere gitmezlercampos u dert etmeyin yönetim 5 tranfer yapıp ikinci yarıya başlamazsa 1-2 aya defolur giderler ne campos kalır ne torrent..
ibra edilmeyebilirler veya stadda büyük olaylar bizi bekler çünkü dibe doğru gidiyoruz..Kim gönderecek hiç bir yere gitmezler
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç ilgisi yok Lille ve Monaco onun ekmeğini yiyor hala adam bu işte en iyilerdenCampos'da transferlerde kendini zenginlestirmeyi seven tiplerdenmis diye okudum. Tam simdiki durumuza iyi gidecek adam.