Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.399
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an 1 kişilik kontenjan var bizimkiler bence Diawara'yı istediler ilk tercih olarak ama o da TR'yi istemiyor. Bugün-yarın Gedson'u bitirirler gibime geliyor.Anlaşma tamam, bizden haber bekliyorlar. Biz neden bekliyoruz kimse bilmiyor.
Anlaşma tamam, bizden haber bekliyorlar. Biz neden bekliyoruz kimse bilmiyor.
Bu taraftar yönetime şiddet falan uygulamaz bir çoğu sinema, tiyatro izler gibi izliyor zaten maçlarıGeçiş oyunu zaten bu değil mi? Sonuçta pas yapmadan ileri zaten çıkamazsın. Yapmamız geride gevelemeden hızlıca çıkmak ve top rakipteyken de onları beklemek yerine basıp kazanmak. Benim değinmek istediğim asıl nokta Trabzon maçında bu oyunu oynayan takım Tuzla'dan 6 gol yemez. Orada başka bir şey var ki Soso'nun ceza sahasında çalıma girip yedirdiği gol zaten ortada buna hangi teknik adam ne tapabilir? O yüzden oyunculardan da kelle alınmalı bence. Torrent zaten Alanya-Kayseri maçında minimum 4 puan çıkaramazsa kendisine güle güle. O zamana kadar yönetim transferi yapamazsa zaten artık iş farklı boyuta gelecek ve taraftarlar direk yönetime şiddet uygulayacak duruma gelir.
bence ihraç olmalı. ışıtan ve bu önce mali ibrasızlık sonra da ihraç olmalıibra olayı cok ciddi bir olay tabiki fakat elmasa aba altından sopa göstermek ve mayısta kongreye gitmesini saglamak lazım
yoksa bu iş dahada kötüye gidecek
17 gündür gelmiş ,özgüven kaybı yaşamış genç topluluğu bi takımı devralmış , kondisyonu 70 dkk olan bi takım,öyle bi takımki kendi oyuncusu bile kadro sızdıracak durumdayken devralmış,eksik olan şeyleri bahaneler dizmek yerine dürüstçe açıklayıp onun üzerine çalışma yaptırıyor ve geldiğinden beridir 3 günde bir maç yapılıyorki adam bi hafta boyunca güzelce bi antrenman bile yaptıramamış daha,biz bi şehirden başka şehre gitsek otele dönmeye kalksak yolumuzu şaşırırız ,adam öyle bi yükün altına girmişki bu bile ona enaz 1 ay daha zaman vermemiz için yeterli.Torrenti ozellikle bu forumdaki arkadaslsrin hu kadar savunmasinin nedeni nedir.Isikin Isini bile vermiyor adam .Gecmis kariyeri Kotu Hsyattaki tek basarisi Kelin Adami olmasi.Burak Elmas kotu Fatih Terim Kotu ,Ama Bu Torrente Mukemmel degil.Rijkardlar Prendelliler Aragonesler bu ulkede basarili olamamis.
mali tabloları henuz bilmiyoruz ama o konuda yırtarlarbence ihraç olmalı. ışıtan ve bu önce mali ibrasızlık sonra da ihraç olmalı
Off vizyon kokan bi yorum.Takıma yükleme yapılıyor anladığım kadarıyla. Bu yüklemenin faydasını umarım yeni TD değilde sen görürsün Torrent bey. Bizim millet ise yaramayana, yalanciya 20 sene sabrederde ise yarayana 10 dk sabretmez. İşin zor.
Üyelikleri iptal edilmelibence ihraç olmalı. ışıtan ve bu önce mali ibrasızlık sonra da ihraç olmalı
FT kokan bi yorum.Off vizyon kokan bi yorum.
Özür yetmez. Kefaretini de ödemelisin. Ucundan ( serce parmak da olabilir) kes ve resmini at.Burda Burak Elmas’ı desteklediğim için özür diliyorum. Yani bu kadar çapsız çıkacağını tahmin etmemiştim.
Renktaş yükleme yapıldığını sanmıyorum. Antrenman raporu her gün yayınlanıyor. Okuyoruz. Öyle bir durum söz konusu değil. Sürekli pas çalışması vs yapılıyor. Bu arada Torrent hem İspanyol hem de temaslı bir oyun oynatmıyor. İtalyan hoca olsa kondisyon farkını gösterirdi ama karakteristik olarak taktiksel fark yaratması beklenen bir isim. Kondisyon beklersek asıl hayal kırıklığı olur.Takıma yükleme yapılıyor anladığım kadarıyla. Bu yüklemenin faydasını umarım yeni TD değilde sen görürsün Torrent bey. Bizim millet ise yaramayana, yalanciya 20 sene sabrederde ise yarayana 10 dk sabretmez. İşin zor.
![]()
Loris Karius - Oyuncu profili 23/24
Loris Karius, 30, Almanya ➤ Newcastle United, 2022'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 22 Haz 1993, Biberach an der Riß, Almanyawww.transfermarkt.com.tr