Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campos'un sportif direktör olarak gelmesi demek elimizde ki oyuncularin direk avrupanin baska gözle bakmasina da sebep olur. Avrupa da campos ismi önemli oldugu icin yönettiği takim da istim üstünde oluyor ve takimlar oyunculara baska bir gözle izliyor ve değerleri de otomatik artıyor.

Bu yönetim niye hiçbir şeyi çıkıp açıklamıyor anlatmıyor. Vaatlerinden biri iletişimdi bu heriflerin ama bunlar MC başkanın döneminden bile rezil bi iletişim yolu yürütüyorlar

Campos'un sportif direktör olarak gelmesi demek elimizde ki oyuncularin direk avrupanin baska gözle bakmasina da sebep olur. Avrupa da campos ismi önemli oldugu icin yönettiği takim da istim üstünde oluyor ve takimlar oyunculara baska bir gözle izliyor ve değerleri de otomatik artıyor.
transfermarkt denilen sitenin çok zoruna gider böyle şeyler

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim niye hiçbir şeyi çıkıp açıklamıyor anlatmıyor. Vaatlerinden biri iletişimdi bu heriflerin ama bunlar MC başkanın döneminden bile rezil bi iletişim yolu yürütüyorlar
avrupa takımı yöneticileri gibi görünmez olma tribindeler herhalde ama yanlış, burası türkiye görünmez olduğunda başı boş sanıp saldıran çok oluyor. hakemlerin ve tff nin yaptığı gibi

Bu sacramento bir pozisyon sonrası mouyu kart diye uyarıp beraber 4.hakeme koşan adam değilmi

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerekirse camposa transfer başı %20 komisyon verin ama adamı kaçırmayın elinizden. Keremi 25e satıp 3-4 m euro komisyon vermek hiçbir şey vallahi
Valla ben buna razıyım, geçtim sportif direktörlüğü filan adama oyuncuları hangi bedelle satarsan %15 %20 si senin olsun diyelim Cicaldau yu 15 mil.€ bonservisle Fransa ya satıyor mu satmıyor mu o zaman bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt