- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
kalemizde çipetpet olan bir taraftar için cesurca bir analiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence izleme daha iyi..Tuzla maçının özeti veya maçtan görüntüler var mı? Kim nerede nasıl oynamış biliniyor mu?
İlgilenmeden anlaşmaya yakına uçtuk bir anda çok hızlı ve ani oldu başı dönmüştür.Benden onay
Ertem Şener: “Fenerbahçe, Gedson Fernandes ile anlaşmaya çok yakın.” Bu ne lan
dogru ılerlıyon askermusap gscde 2. musap aydınlı dönemi ne zaman başladı tarih versene bir şeye bakacağım
Abartacak bişey yok ya finali biz oynarız dememiş kiTuzladan 6 yiyen takimin baskani olarak baya iddiali aciklama
dogum gunun kutlu olsun ustadBiz Kayseri’yi nasıl yeneceğiz diyoruz millet final diyor.. 40 yaşıma girdim hayatımda bu kadar saçma bir sezon yaşamadım. Sonumuz hayır olsun..
Tuzladan 6 yiyen takimin baskani olarak baya iddiali aciklama
+ Takıma yeni gelenler uçarken belli bir süre sonra fiziksel olarak düşüyor.Çok net belli, çalışma.Bu takımdan gidenler gittiği takımda en iyi oyuncu haline gelirken kalanlar kötü hale geliyor baya garip bir durum olduğunu düşünüyorum
headogru ılerlıyon asker
3-5 maç kazansınlar yeterli reis..dogum gunun kutlu olsun ustad
40 yasında sana bi kupa hediye etmesin mi bu takım
Getirsin 10m euroyu isterse afrikaya gitsindemirspor yöneticileri yunusu ve menajerni işlemeye baslamıslar bizde kalmazsan gs ye dönme avrupaya git diye