Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.064
- 39.859
- 2.953
1 saat de cözmus isi campos. Vay be!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür etmedik ki renktaş futbolun içinde mizah olmalı gülüp geçelim..Menemensporla makara yapmazsak sevinirim renktaş evim yuvam orası eski bir altyapı oyuncusu şimdi de tribünde bir taraftarıyım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakan ile aranın bozuk olması beni üzüyorBen biliyorum dogrusunu soylersem eski ismimi alir miyim?
Yok renktas makarasina dedim bende ciddi demedim tabiki yuvam orası ayrı da mizah bu bende güldüm okurken özellikle Balo ziyarete geldiğinde Menemene çok komikti millet görmeye gitmiş tesisin girişten bakıyorlardıKüfür etmedik ki renktaş futbolun içinde mizah olmalı gülüp geçelim..

O zaman renktaş sana bi soru sorayım.Batuhan Şen çok övülüyo diye geçen 1 maçına baktım iyi şutlar kurtarıyo ama yakınına topu çok sektiriyo o 1 maçlık mı öyleydi yoksa genel hatası mı?Muslera giderse Okan-Batuhan rotasyonunu nasıl bulursun sorularım bunlarYok renktas makarasina dedim bende ciddi demedim tabiki yuvam orası ayrı da mizah bu bende güldüm okurken özellikle Balo ziyarete geldiğinde Menemene çok komikti millet görmeye gitmiş tesisin girişten bakıyorlardı
Ben de menemenliyimMenemensporla makara yapmazsak sevinirim renktaş evim yuvam orası eski bir altyapı oyuncusu şimdi de tribünde bir taraftarıyım
Fundemental hatası o altyapı eğitimi eksikliği topu sektirme ve tehlike bölgesine sektirme gibi bir kusuru var bu iyi bir kaleci antrenörü etkisiyle düzeltilebilir aslında çok temel bir eğitim ama altyapılar zayıf bizim ama yetenekli Okan ve Batuhan zaman zaman hatalar yapacaklar sabredicez çünkü gelecek rotasyonu bu ikiliyle çok rahat olurO zaman renktaş sana bi soru sorayım.Batuhan Şen çok övülüyo diye geçen 1 maçına baktım iyi şutlar kurtarıyo ama yakınına topu çok sektiriyo o 1 maçlık mı öyleydi yoksa genel hatası mı?Muslera giderse Okan-Batuhan rotasyonunu nasıl bulursun sorularım bunlar![]()
Ooo hemşehrim Menemende mi yaşıyorsun hala
Teşekkür ederim renktaş.Hele ki bu yabancı kuralı değişmezse sabretmek zorundayız..Fundemental hatası o altyapı eğitimi eksikliği topu sektirme ve tehlike bölgesine sektirme gibi bir kusuru var bu iyi bir kaleci antrenörü etkisiyle düzeltilebilir aslında çok temel bir eğitim ama altyapılar zayıf bizim ama yetenekli Okan ve Batuhan zaman zaman hatalar yapacaklar sabredicez çünkü gelecek rotasyonu bu ikiliyle çok rahat olur
Biz de çat diye Ismail'i koyduk işteTinerciler alt yapıdan Ersin'i çat diye koydular ilk 11'e ve o kaleciyle şampiyonluğa ulaştılar. Biz hala uçamayan, çuval gibi devrilen Çipe ile maçlara çıkıyoruz. Yok mu abi alt yapıda bir tane gelecek vadeden kaleci ? Hatalı gol yiyecekse o yesin.
Silah zoruyla mi?campos ismail cipeyi 15 milyon euro'ya satarım demis. pazarlıklar suruyor.
Biz de çat diye Ismail'i koyduk işte