Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci onerim

Zamaninda ilgimiz vardi ama sirp takimin baskani bize satmak istememisti diye hatirliyorum

Takımında 11 oynuyor 19 maça çıkmış 36 tane yemiş 4 tane gol yemeden bitirmiş milli takıma çağırılmamış hiç 26 yaşına gelmesine rağmen takımı polonya liginde 8.sırada bana iyi bir profil gelmedi genç desen genç değil tecrübeli desen tecrübeli değil.

sadece önerilmiş arkadaşlar bu habere göre gaza gelip yorum yapmayın bende kaleci olarak ismail cipeyi öneriyorum

Kaleci gelsin de cokda iyi olmasada olur yeterki bizi İsmaelden kurtarsın

Kaleci batuhanin yerine baska oyuncular versinler ve leno alinsin, diawara, solbakken ve dovbyk. Yaz transfer gedson ve sol bek finish.

kaleci hususundaki short listim.

kaleci hususundaki short listim.
3. İsim Muslera-Di Maria karışımı gibi :D

areola gibi muhteşem bir kaleci varken başka isim bakılmamalıdır
west ham oynatmıyor. kira anlaşmasını bozup psgden istemek lazım

Takımında 11 oynuyor 19 maça çıkmış 36 tane yemiş 4 tane gol yemeden bitirmiş milli takıma çağırılmamış hiç 26 yaşına gelmesine rağmen takımı polonya liginde 8.sırada bana iyi bir profil gelmedi genç desen genç değil tecrübeli desen tecrübeli değil.
19 maç 36 gol ha.

robin oslen villaya gitmiş tüh alınabilirdi hasan çetinkayanın oyuncusuymuş bizimkilerin ahbabı

Rose Barkley
Forma Yakışmış
Screenshot_2022-01-18-17-21-59-37_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

De Sanctis cok iyi kaleciydi, geldiğinde de doldurduk sonunda kaleyi demiştik, kan uyuşmazlığı yaşadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt