Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaragucu falan transferin son gununde 11 oyuncu alip sov yapiyordu. Zor degil bazi şeyler yapmak istemiyor herifler.
200-300 eurolara sprinter kanat bulup getir.millet getiriyor sende getir tek özelligi topsuz oyunda hayvan gibi hizli olsun. Gidin onyekuruyu kiralayin haci.
Takimda babel diye parazit var 3 senedir 10 tane maci yok.
Ne hikmetse terim gittikten sonra da sakatlandi herif.
Şurada 3 ay kaldı öyle yada böyle parasını alacak hepi topu da 600 bin euro kalmistir hakedisinden. Yatarak alacak yada giderek alacak.
Az zekası olan baskan yarın çağırıp fesih eder 200-300 bin ne koparirsam kardır diye düşünür.
Aynısı feghouli icin de gecerli.

Gedson yine kadroya alinmamis. Eger Torrent’in gelisinden sonra isler degismediyse yine son gune kadar bekleriz gibi. Portekiz’de transfer donemi 10 gun sonra bitiyor.

✈️ Luis Campos, 24 Ocak Pazartesi günü saat 08:00'da Portekiz'e dönüyor.

🔗 @sco1905

Screenshot_20190901-104935_Twitter.webp
Screenshot_20190901-104940_Twitter.webp

Lan dönem bitecek hadi alın şu adamları, domf kaleci campos da 6 no mu oynuycak yeter lan artık sabrımız taştı

2maca potada olacagimiz icin oralari iyi bilen bir hoca getirmeliyiz. Önerim bosta olan efsane yilmaz vural

Gedsonda tüm şartlar zorlanacak.

Gerekirse son gün son saate kadar beklenileceği de gelen bilgiler arasında.

Son gün Gedson gelmezse başka bir orta saha oyuncusuna yönlenileceği öğrenildi ve ifade edildi.

(Nevzevat Dindar)

[Official] 1. FC Union Berlin signs Hungarian international András Schäfer

Camia olarak inanılmaz bir türbülansa girdik. Ben Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray'a zarar veren babamın oğlu olsa tanımam. Dün evet rezil bir futbol vardı, rezil bir sonuç vardı ama Fatih Terim tezahüratı niye ? Sanki sahadaki onca çöpü Fatih hoca doldurmamış gibi. Ha madalyonun öte tarafında bu Torrent'ten de bir şey olmayacağı belli oldu. Yalnız bizim öncelikle kadro kalitesini arttırmamız lazım. Kaptanı Ömer Bayram, kalecisi İsmail Çipe, orta sahası Alpaslan-PVA olan takım alt lige düşse geri Süper Lige çıkamaz.
İşte asıl meseleyi kaçırıyoruz, Fatih Terim şöyleydi Burak Elmas böyle yaptı Işıtan Gün şunu söyledi

Hiçbiri zerre umrumda değil isimler gelir geçer de Galatasaray ı ne hale getirdiler

Campos zaten kasımpaşa ve trabzin maçlarını izleyip dönecekti.insallah oyuncu satimi,alımı netlesir bir an önce

Keşke Eşref başkan kazansaydı. Hiç olmazsa FT gelmezdi ve o kadar gözümüzden düşmezdi. Adam Ragnick ile anlaşmıştı. Fazla maceraya da girmezdi. 1-2 nokta transferle giderdik . Yazık oldu valla. . Ben de burak elmasın başkan olmasını istedim ve pişmanlık diz boyu herkeste.

İşte asıl meseleyi kaçırıyoruz, Fatih Terim şöyleydi Burak Elmas böyle yaptı Işıtan Gün şunu söyledi

Hiçbiri zerre umrumda değil isimler gelir geçer de Galatasaray ı ne hale getirdiler
Hala terim istifa mi,hoca gitti de ne oldu diyen olursa twitterda da forumda da kufru basacagim enes

Allahin aptallari trubunde terimi,sosyal medyada terimi anmak,yonetim istifa demek cozum degil su an.takima ve yeni hocaya destek olun,soz konusu Galatasaray

Keşke Eşref başkan kazansaydı. Hiç olmazsa FT gelmezdi ve o kadar gözümüzden düşmezdi. Adam Ragnick ile anlaşmıştı. Fazla maceraya da girmezdi. 1-2 nokta transferle giderdik . Yazık oldu valla. . Ben de burak elmasın başkan olmasını istedim ve pişmanlık diz boyu herkeste.
Ragnickle anlaşan İbo başkandı yav.

Eşref başkan Uğurcanı getirip Musleranın yedeği yapacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt