Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz nezaman duygusal davranmayi birakirsak ozaman Galatasaray saha kalkar.

Terim'le vedalasip omur boyu uzaklastircaksin kulupten. Git gel vs yapmicaksin. Hem kendisi yipraniyor hem kulup..

Her pozisyon'a takimda 3 oyuncu olacak SART oglu SART .

3 solbek
3 sagbek
4 stoper
3 sol kanat
3 sag kanat
3 orta saha gobek
3 forvet
3 kaleci

bizde 10 kanat 1 forvet gibi sacma sapan kadro yapilanmalari oluyor ..

su macta ne üzülmüştük.basaksehiri 2-0 yendikten sonra ceza almistim,şampiyonluk gelsin diye😬

Abi fatih hocanin efenbergi ve janckeri istediği ama bunların alinmadigi dogru mu 2002 yazinda?bi de neden flerquin ve perezi istemedi hoca?

Jancker'i istedigini hatirliyorum. Effenberg biraz menajer isiydi cok yaziliyordu transferde o donem genel olarak ama sanmiyorum bizim istedigimiz ya da en azindan cok net bir sekilde hatirlamiyorum. O zaman tabi yazili medya uzerinden ve yorumculardan aliyorduk haberleri ama Jancker'i hatirliyorum, istedigini biliyorum.

Fleurquin ise kendi ayrildi yaf. Terim istemedi degil israrci olmadi diyebiliriz. Ama asil gitme amaci sanirim maddiyatti. Zaten kiralikti yanlis hatirlamiyorsam. Ama su dogru, Terim israrci olmadi. Olsaydi kalirdi diye dusunuyorum. Ancak kendisi adina gidis birkac yabanci dahil maddiyatti. Perez ise geri cagrildi Marsilya tarafindan hatta aciklama yapmisti o sezon icinde. Terim ile "cok" bir ilgisi yok. Cok kismini vurguladim sonucta istense "belki" alinabilirdi. Fiyatini hatirlamiyorum sonucta kiralik geldi o da, bir de o donemler kiralik furyasi simdiki kadar cok tercih sebebi degildi. Yani Terim'in iki oyuncuya da garezi vs yoktu ama su var onceki hoca (Lucescu) kiralik getirttigi isimlerdi. Perez net geri dondu takimina, hocasi istedi (Onyekuru'nun geri cagrilmasi gibi) ama Fleurquin maddi tabanli oyuncunun kendi tercihiydi. Hoca'da israrci olmadi bu da gercek tabi.

Okadar fiyasko transferler var en fiyaskolardan babel. Arkadas okadar para kazandi ne bok yapti geldiginden beri? Feg bile iki kere sampiyon yapti. Diagnenin bile bi sampiyonlukta katkisi var. Babel? Sanki bokluk ugursuzluk bunda, gittikten sonra düzlüge cikacagiz gibi. Social media da daha fazla performans gösteriyor bitcoin ustamiz. Yazik bu cöpe atilan paralara.

Son düzenleme:
şu luis campos denen amca gelirse en azından türk oyuncu konusunda yüzümüz gülebilir
fransalardan buranın ikinci ligine hakim olan ve kadro mühendisliği konusunda da usta biri
belmaz illa birine anahtar emanet edecekse kendisinden daha doğru ismi zor bulur

Okadar cok kotu haberler aldik okadar cok kotu seyler yasadik ki insan umutsuzluga kapiliyor ve hersey daha beter oluyor

Bize umut verecek yegane tek sey suan icin iyi bir transfer

Kpasa maci ile birlikte artik toparlanma surecine girmeliyiz

Terim'le vedalasip omur boyu uzaklastircaksin kulupten. Git gel vs yapmicaksin. Hem kendisi yipraniyor hem kulup..

3 solbek
3 sagbek
4 stoper
3 sol kanat
3 sag kanat
3 orta saha gobek
3 forvet
3 kaleci

Aynen valla ya, abi bu kadar zor olmamalı, iyisi kötüsüyle her mevkiye gerçekten o mevkinin adamı olan 3 adam
Mesela bazı bölgelere alt yapıdan 4. adamlar konulabilir
Şimdi bizim kadroya baktım, bazı pafları da sayarsak 34 oyuncu var ama bazı bölgeler yine eksik yine eksik

Kaleci 3+2=0: as kaleci sakat, 2’si altyapı, 2 yedek kaleci birbirinden kötü. 5 adamdan bir tane çıkmıyor
Sağbek 2+1: iyi kötü 2 sağbekimiz var, diğeri kör oldu
Solbek 2: bir solbekimiz var, diğerine solbek demek için bin şahit lazım ama hadi iyi kötü 2 diyelim
Stoper 4+2: 3 as, 2 yedek, 1 altyapıdan
Ön libero aslında 1+2: ama o da aytaç, assuncao ve bartuğ
taylanın gerçek mevkisi burası değil
Assuncao ve bartuğ da hiç şans bulamadı
8 numara 1+1+1: sadece berkan, onun dışında taylan önlibero oynamaktan adamı 8 veya merkezde unuttuk, atalay da zaten altyapıdan şans bulamayanlardan
10 numara 1: Cicaldau dışında başka orjinal mevki 10 olan yok
Sağ kanat 4 oyuncu: kılınç, morutan, feghouli, oğulcan
Sol kanat 4 oyuncu: kerem, babel, bay, arda
Golcü 3 oyuncu: mustafa, diagne, halil

Burdan da aslında belli oluyor, bize ön libero, 8 numara, 10 numara lazım
Bir de çok adam var ama bir işe yaramadıklarından bir as bir yedek kaleci

3 solbek
3 sagbek
4 stoper
3 sol kanat
3 sag kanat
3 orta saha gobek
3 forvet
3 kaleci

3 sol bek ve 3 orta saha cok mantikliymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt