Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili başkan sezon başı 25-30m€'luk transfer yapıp devre arası "para yok dransfer de yok" diyemez.

Gerekli gereksiz adam aldınız sezon başı. Ayrıca eldekilerden de kurtulamadınız.

Paşa paşa transfer yapacaksın devre arası. Kasımpaşa maçında da puan kaybı olsun. Bak nasıl yapıyorsun transferleri seve seve :red:

Torrent hoca bir sihirbaz değildir ancak bence iyi bir taktisyendir.

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim döneminden kalmaymis hepsi,oyle demişler alintilarda.bitanesi de eklemis,gecen bi dahi dedi ya torrentin takim savunmasi zayif diye,papagan gibi torrentin takim savunması kotuymus diye tekar etmis.yabanci arkadasi demis :asd: ne gerizekali oldular iyice,insallah torrent basarilir olur da aglarlar surekli

Terimden oturu hatay macinda olan guzellikleri yok sayiyolar.bazilari aytac niye oyuna girmis ona takmis,digerleri de organize ataklari ya terime yaziyor ya da önemsemiyor

Terim döneminden kalmaymis hepsi,oyle demişler alintilarda.bitanesi de eklemis,gecen bi dahi dedi ya torrentin takim savunmasi zayif diye,papagan gibi torrentin takim savunması kotuymus diye tekar etmis.yabanci arkadasi demis :asd: ne gerizekali oldular iyice,insallah torrent basarilir olur da aglarlar surekli
Böyle tipler iki gün sonra iyi sonuclar gelirse en fanatik torrentci olur biz ne dediysek o derler.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saha içi sorunları çözebilmek adına bu takıma

1. Fernando, Melo, Josef gibi bir defansif orta saha
2. Gedson veya muadili bir 8 numara
3. Muslera'dan formayı alabilecek bir kaleci
4. Podolski gibi bitirecek bir santrafor
5. Mariano tipi oyun kuran bir bek, tercihen sol bek

kesinlikle şart.

Bunların yanında Morutan'ı forvet arkası olarak hazırlamak, Boey'in formunu arttırmasını sağlamak da gerekiyor.

Ama bunları yapsak dahi yerel başarı mevcut düzen değişmedikçe zor.

Torrent oyuncularla iyi de geçinebilecek biri,hamza hocaya benziyo bu yönü.ama sansizligi ne bi meloya ne de sneijdere sahip...tecrübeli bi yerli olan yasin ve burak yilmaz da cabasi.

Yedek kulübesinde sonradan oyuna girip,torrentin sisteminde uyum saglayacak oyuncular da sart.ama kiralik ama altyapiyla çözülmeli bu is

Hatay macinda o kisacik surede atalaya dikkat ettim bilhassa.cezasahasi cevresinde gezindi durdu,bu iyi bisey.cunku o bolgede cok etkili atalay.eger kazanırsak neden frikikleri ve duran toplari iyi kullanmiyor denilecek.ama 4 sene once konuşuluyodu bu eksiklikleri.antrenmanda ne yapti bilemeyiz

Böyle tipler iki gün sonra iyi sonuclar gelirse en fanatik torrentci olur biz ne dediysek o derler.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben 2 senedir Fatih hocanın istifasını bekliyordum. Şimdi kabul edelim Fatih hoca çok iyi bir taktisyen değildir. Kendi deneyimi ve futbolcuları motive etme becerisi ile bir şekilde başarılı oldu. En basit , Torrent hocanın pas organizasyonu ile Fatih hocanın pas organizasyonu arasında hiç mi fark yok . Sanırım başkan Transfer de yapamayacak ve hocaya idare et diyecekler . Ondan sonra işler iyice kötüye gittiğinde ise "Bak Fatih hocanın ahı çıktı işte " derler dimi. Fatih hocayı çok sevdik ve halen de seviyoruz. Yeri her zaman ayrı . Şartsız koşulsuz severek , hocanın yaptığı hataları hep göz ardı ettik. Hep başka bahaneler ürettik . Tamam bu sene olağanüstü bir sene yani doğrandik resmen. Hocayı şartsız koşulsuz severek , hem hocaya hem de takıma zarar verdik .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç gaza gelmeden , çokta beklenti içinde olmadan takip ediyorum.

Ne aman şu gelsin diye haber kovalıyorum hergün, ne de ulan hala bir şey yok diye hayıflanıyorum. Besbelli ki bu işin "proje" kısmı fazlasıyla riskli şekilde denendi yaz transferleriyle, bu herkesin gözü önünde . Sonuç olarak TD değişti , üzerine hepimiz ne olacağını izliyoruz.

Yönetim (sırf başkan değil - tüm yönetim) aşırı ince bir ip üzerinde yürüyor - hele hele FT ile yollar arıldıktan sonra o ipin ucundan sallayan bir medya , gereksiz taraflı bakıp kaos isteyen bir taraftarımsı yaklaşım var.

tek umudum saha içinde bir şeylerin azda olsa gelişmesi - yoksa gidişatta tekrar seçim varmış gibi duruyor o başka.

En büyük handikap AVL'de son 16da denedik olmadı mı izleyeceğiz yoksa hezimet mi izleyeceğiz. Çünkü yönetimin üzerindeki baskıyı ya kıracak ya da yönetimi dibin dibine götürecek. Ona göre hareket etmeleri gerekiyor.

tek diyebileceğim ara transfer dönemi ne kadar sürüyor emin değilim ama Yaz transferiymiş gibi çok yavaş ve ağırdan almamaları lazım, bir yandan maçlar devam ediyor çünkü. gidip milyonlarca borcada sokmamaları , aşırı riskli kararlardan da uzak durmaları gerekir.

ellerinden geleni yapsınlar transferde (yapabilirler ise - orası bambaşka konu) , trasnfer bitincede artık tamamen TFF'ye yüklensinler bokunu çıkarmadan.

luis campos geliyo lan şaka gibi :D bari bunu da ellerine yüzlerine bulaştırmasalar, bu adama da yamuk yapmasalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt