- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
sd olarak gelirse yine bASKanim olur. danisman felan mal mal seyse, istifa demeye devam xdluis campos geliyo lan şaka gibibari bunu da ellerine yüzlerine bulaştırmasalar, bu adama da yamuk yapmasalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sd olarak gelirse yine bASKanim olur. danisman felan mal mal seyse, istifa demeye devam xdluis campos geliyo lan şaka gibibari bunu da ellerine yüzlerine bulaştırmasalar, bu adama da yamuk yapmasalar
sd olarak gelirse yine bASKanim olur. danisman felan mal mal seyse, istifa demeye devam xd
yarin belli olacak mactan sonrakeyifler nasil fusap
Torrent hoca bir sihirbaz değildir ancak bence iyi bir taktisyendir.![]()
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milleti kolpalıyolar böyle videolarla kürekVideo edit yapip saha görüntüsüne 3-4 cizgi veya ok yerlestiren herkes analist oluyor
ben de başlayayım diye düşünüyorum nasıl olurVideo edit yapip saha görüntüsüne 3-4 cizgi veya ok yerlestiren herkes analist oluyor
Ömer Bayram kosu yolu ve orta analizi yaparmisin ltfben de başlayayım diye düşünüyorum nasıl olur
by sesigüzel production
o iş bende o zaman, marcelo bayram analizi yakında izleyicilerleÖmer Bayram kosu yolu ve orta analizi yaparmisin ltf
imkansıza yakın, bankalar birliği oyacak boşluk bırakmadanyazın 25 30 luk bir harcama alanı verilebilir camposa
Bizim zaten Kerem , Marcao ve beeeelki Nelsson haricindeki herhangi bir topçumuza 12 M avroluk bir teklif olması durumda hayır deme lüksümüz yok açıkçası.mohamedi 12 m euroya satarım dönüp arkama bile bakmam