Bunu söylediği anda kovulacağını anlamıştım.çalışarak gelişemedik değişerek gelişeceğiz
-Sir Selçuk İnan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu söylediği anda kovulacağını anlamıştım.çalışarak gelişemedik değişerek gelişeceğiz
-Sir Selçuk İnan
kendi değişimlerini kastetmiş meğer anlayamadıkBunu söylediği anda kovulacağını anlamıştım.
Yok ebesinin hörekesi.Icimden bir ses eger, Campos gelirse, seneye Mourinhoyu getirir diye soyliyor.
Ikisinin aralari cok iyi.
haklisin hocam size katılıyorumYa babacim bizde sabir yok. Adama veya yaptigi transferlere sabredecegimizi mi saniyorsun??
O saydigin takimin taraftariyla bizim taraftarlar veya yönetici yapisi ile bizim yönetici yapisi bir mi allah askina?

çalışarak gelişemedik değişerek gelişeceğiz
-Sir Selçuk İnan
çalışarak geçemedim kopyayla geçiçem babaçok kötü 1 açıklamaydı o ya. Muhtemelen postalama süreci bu açıklamadan sonra başladı
ismi bizimle anılan futbolcular kim?
Telefon rehberimi yayınlıyordum az kalsin![]()
@muammer-gülerrehberdeki en meşhur insan kim
Cok var.emel muftuoglu,sezen aksu,mustafa ceceli,burcu gunes vsrehberdeki en meşhur insan kim
Ikiside antremandaydi mGalatasaray'da beklenen ayrılıklar gerçekleşti.
Antwerp'e kiralanması kesinleşen Christian Luyindama eşyalarını topladı. Kongolu stoper, sezonun ikinci yarısını Belçika'da geçirecek.
Brezilyalı orta saha Gustavo Assunçao'nun da kiralık sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.
-sabah