Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.197
- 25.584
- 2.598
@Sergen Zeren müzisyen misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki Campos'a danışmışlardır onu da.bi de campos gelip bu torrent işe yaramaz diomuş![]()
Flüt çalışıyor kendisi@Sergen Zeren müzisyen misin
üflemeli çalgılara @Mustafa Alp Demirci bakıyor diye biliyordumFlüt çalışıyor kendisi
Gelmezler.
Doğrudur sergen onun öğrencisi zatenüflemeli çalgılara @Mustafa Alp Demirci bakıyor diye biliyordum
Sadece konuşmak için iki tane bavulla gelmemiştir kalıcıdır düzgün bir görevde inşallah.
Bence bu yönetimde bu şekilde bir yapı oluşturmak isteyen kişiler vardı. Sezon başı belki Terim'e önerilmiştir ama kabul görmemiştir. gerçi Terim ile çalışmak demek bunların kabul görmeyeceği zaten belliydi. Başkan yönetimi bir şekilde ikna etti Terim saha tarafını halleder o arada biz diğer tarafları çözeriz sonra saha tarafını da daha profesyonel hale getiririz dedi herhalde. Ama Terim saha tarafında sonuç olarak çok kötü gidince bu olaylar oldu gibime geliyor.Oyuncuların maaşını 3 ay geriden ödeyen yapıda Campos'un direkt bir işlev görmesi haliyle mümkün değil. İşin doğrusu sezon başı getirilip çalışmak istediği hoca da dahil harcanan 25 milyonluk bonservisin kendi direktif ile kullanılmasıydı. Terim sonrası kaosu kapatsın diye getirdiler diyeceğimde böyle isimli adamda kendini kullandırtmaz herhalde bilmiyorum garip işler mart ibrası riskli yönetim için fazla cesur hareketler.
Acaba Campos gibi meslek mi değiştirecek? Sportif Direktörlüğe mi soyunuyor?Joao Sacramento da gelmis (Mourinho'nun eski yardimcisi)