Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altay'da kiralık oynayan thaciano'yu bu ara dönemde getirsin kulübümüze görelim transfer sihirbazlığını campos beyin.
Şaka bir yana çok beğendim adamı bu akşam, cuk oturur orta sahamıza, fernando özlemini giderir. Bu adam hep mi böyle yoksa bu akşama özel bir oyun muydu orasını bilemiyorum tabi.

Camposun gelmesi demek, eldeki mevcutların da performansını artırır.hedefi olan vizyonu olan uyuncularımız gaza tamamen basar. Öyle sahada eli belinde gezen adam görmeyiz artık.hedefsiz kaldık amaann banane kafası olmaz.sğrekli göz önünde olacaklarının farkındalığı olur. Oyuncunun kafasında sürekli bir hedef olur. Bartuğ vb genç ve potansiyelli gençlerimiz abidik gubidik saçma sapan transferler yapmazlar. Çünkü başta Campos diye bi adam var ve güven duyarlar bu adama, ciğeri 5 para etmez menejer parçalarının gazına gelmezler en azından.

Giresun bile o kötü kadrosu ile ivme kazanıp yükselişe geçti biz gittikçe kötüye gittik neden takımda adalet duygusu yerlebir olmuş evlatçılık zihniyeti balgam gibi yapışmış boğazımıza kadar.

Ve ayrıca hakkaten Burak başkan çok acayip hamleler yapmaya başladı. Alkışlıyorum ve bu şekilde giderse sonuna kadar arkasındayım. Vizyon demek böle bişey işte.

Florya'daki temizlik kaleci antrenörüyle de devam etmeli. Çoğu gitti zaten, Fadıl'a da yol verilsin. Taffarel sonrası Muslera bile bu adamla berbat bir performans gösteriyordu. Bu arada söylemim İsmail Çipe'yi kapsamıyor. O kovanın takımda olması bile abes.

Florya'daki temizlik kaleci antrenörüyle devam etmeli. Çoğu gitti zaten, Fadıl'a da yol verilsin. Taffarel sonrası Muslera bile bu adamla berbat bir performans gösteriyordu. Bu arada söylemim İsmail Çipe'yi kapsamıyor. O kovanın takımda olması bile abes.
Fadıl gitti yeni hoca geldi zaten

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okanın giresuna gidip orada kendini bulması cok önemli . bizdeyken yeterli görmiyotdu taraftar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt