Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutanin özgüveni yerine gelirse cok onemli isler yapacak ve takimi tasiyacak.ama kalbi kirik once sanirim.haketmedigi halde 6 hafta ust uste yedek kaldi.2 kere de oyuna alinmadi cocuk
Gecen sezon kerem yasadi aynisini.
Ha birde mo, bos yerde sogutuldu takimdan.

Son düzenleme:
Sneijder görüşmelerini KAP'a bildirmemize rağmen 15 günde mi ne bitmişti. Ordu maçında tribündeydik. Müthiş zamanlardı. Drogba transferine şaşırmamıştım bile.
12 günde bitti.8 ocakta kapa bildirdik. 8 ocak,aksam saat 5di sanirim.baskan basin mensuplarını Gs tvye topladi.morattiyle ve gallianiyle gorusmesini anlatti.milandan antonini ve ambrosini sanirim gelecek diye haber vardi ve forum lanet okumustu.chadli,sneijder,carlinhostan bahsetti.anderlethli suarezde vardi galiba listede.ben spordan eve gelmiştim.hersey 1 satte oldu,sneijder aksam 7de kapa bildirildi 8 ocakta,baskan konustuktan sonra

Drogba haberi once troller tarafından twitter da bahsedildi,23-24 ocakti sanirim.taraftari keklemek icin.sonra seref aydin ekside entry girdi 2 gun sonra mi ne...yetmedi instagram o zamanlar yeniydi.drogba fotosunu paylasti Gs formasi ile,millet bu fayke dedi🤣

1642632560896.webp

Kocuk moralini bozmuş gibi

Hakan Şükür sohbet odasında mıydı? Neler açıkladı?

12 günde bitti.8 ocakta kapa bildirdik. 8 ocak,aksam saat 5di sanirim.baskan basin mensuplarını Gs tvye topladi.morattiyle ve gallianiyle gorusmesini anlatti.milandan antonini ve ambrosini sanirim gelecek diye haber vardi ve forum lanet okumustu.chadli,sneijder,carlinhostan bahsetti.anderlethli suarezde vardi galiba listede.ben spordan eve gelmiştim.hersey 1 satte oldu,sneijder aksam 7de kapa bildirildi 8 ocakta,baskan konustuktan sonra
Bu listedeki oyuncuların birbiriyle alakasını hiçbir zaman anlayamayacağım. Bir de Tadic vardı sanırım. Aysal büyük başkandı. Bize Sneijder'i getirdi.
"Sneijder transferi... Son 2 yılında 4 maç oynamış bir oyuncu. Biz yönetime listede liste başı Matic, Djuricic ve Ben Arfa'yı verdik. Biz 4. sırada Sneijder'i yazdık ve Sneijder geldi. Biz Sneijder'in gelmesini çok istememiştik."

Onyekuru gecen sezon yenimalatya macinda oynasaydı sampiyonduk bu arada.inanilmaz guzel etkiler almisti ogün😖boyle sansa tüküreyim 2 gol 2 asist falan bekliyodum acikcasi

Bu listedeki oyuncuların birbiriyle alakasını hiçbir zaman anlayamayacağım. Bir de Tadic vardı sanırım. Aysal büyük başkandı. Bize Sneijder'i getirdi.
"Sneijder transferi... Son 2 yılında 4 maç oynamış bir oyuncu. Biz yönetime listede liste başı Matic, Djuricic ve Ben Arfa'yı verdik. Biz 4. sırada Sneijder'i yazdık ve Sneijder geldi. Biz Sneijder'in gelmesini çok istememiştik."
Aynen.hatta 2011-2012 devre arasi ronaldinhoyu da getiryodu baskan,hoca istemedi.pahali diye galiba.Djuricic iyi cikis yapti ama sonra duman oldu.tadic onemli bi oyuncu oldu.isvecli stoperde vardi ilgilendiğimiz,bi de fransadan bi solbek.ayrica chedjoyu bitirdik o devre arasi bi de,sezon sonu geldi chedjou.

ula ula konusmayaydin milanlada ronaldinho kadikoyde sampiyonluk yasayaydi bay terim

Galatasaray yönetimi, 73 Twitter hesabı hakkında suç duyurusunda bulundu. (tv100)
Her maç hakemler gelsin puanını alsın gitsin Tff'ye ve Mhk'ya sözünü geçirme kulübün hakkını savunma.Kulübün hakkını savunmaya çalışan Rezzan'ı yönetim işlerinden uzaklaştır sonra da gel kendi taraftarına dava aç..
hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt