Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
Eyüp Yıldız kötü adam değil. Herkes yanilabilir. Bende senden çok farklı düşünmüyorum. Küçük şeylere takılmamak lazımeyüp yıldızın yazdıklarında bir tek ben mi çelişki görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp Yıldız kötü adam değil. Herkes yanilabilir. Bende senden çok farklı düşünmüyorum. Küçük şeylere takılmamak lazımeyüp yıldızın yazdıklarında bir tek ben mi çelişki görmedim
2024 yılından sonra takımlar maksimum 6 oyuncuyu kiralık olarak gönderebilecekler. 21 yaş altı ve kulüp altyapısından yetişmiş oyuncular bu kurala dahil değildir. (FIFA)
reklam mı aldın üstadgözlüklü jimanez heralda
Bu arada Okan kendi istemiş ama yinede yedek kaleci yokken göndermek yerine biraz daha forma şansı olabilirdi. Geçen sene hatalar yaptı belkide bu yüzden eleştirildi. Ama Muslera da sakatlanmadikca hep oynamak istiyo. Ki hakkı oynasında zaten ama kaleci olmak zor. Hem yaptığın is zor hemde önünde iyi biri varsa emekliliğini bekliyosuntbh 2020 yazında okana sallamak normaldi, sonraki sene fatihten kaleyi devralınca iyi oynamıştı orda fikir değişmiş olabilir. ama giresunda yerini kaybedince yetersiz diyip sonra düzelince bakın kalsın demiştim demek de biraz Eyüpçe bi hareket olmuş.
reklam mı aldın üstad
Bu arada Okan kendi istemiş ama yinede yedek kaleci yokken göndermek yerine biraz daha forma şansı olabilirdi. Geçen sene hatalar yaptı belkide bu yüzden eleştirildi. Ama Muslera da sakatlanmadikca hep oynamak istiyo. Ki hakkı oynasında zaten ama kaleci olmak zor. Hem yaptığın is zor hemde önünde iyi biri varsa emekliliğini bekliyosun
Aynen öyle Şu İsmail yüzünden en az 8 puan gitmiştir. Belkide fazlayedek olarak tecrübeli 1 yabancı ile seasona girilmeliydi. gerekirse fatih oynar diye düşünülmüş olabilir ama ismaelden kötüyse ne durumdadır acaba herif.
bunların çoğu da terim düşmanı zatenEkli dosyayı görüntüle 148151
Ekli dosyayı görüntüle 148152
Ekli dosyayı görüntüle 148153
Camianın yarısından çoğu böyle isimlerle dolu![]()
Dun oliver Kahn performansi verdi adam ama bize gelse bpyle oynamazçipe yüzünden okan ,oliver kahn gözüktü milletin gözüne
montajmi gercekmi
Bi ara futbolu bırakmayı düşünüyor falan diyorlardı.Bu yeteneğin sahalarda olması lazım.1hattaren zu ajax
Sallama ve yalanla reyting peşinde koşanlar liginde