Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu klüp içinden maç kadrosunu ertana sızdıran oyuncu kim acaba

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan efendi lamı cimi yok. O takiveler gelecek. YAPACAKSINNN. Kaleci, orta saha ne varsa.

trabzon maçını erteletip hafta sonuna kadar 5 bilindik adam alınmalı

Bu takım en kötü gününde bile transfer yapacak bütçeyi bulur ama bu başkan imkan yok sıcak para bulamaz.

Bu nasıl başkan böyle yav insan tepkiyi azaltmak için yarın Sinan mıdır Okan mıdır bi kaleciyle anlaştığını açıklar ve yanında orta saha transferini açıklar.Bu rahatlığı çözemedim..

Gittikleri yol o İsmail Çipe yerine bir kaleci ve iyi bir 6 no olsa şu anda bu iki maçta en azından 3 puan kazanmıştık resmen kaelmiz boş çıkıyoruz maçlara ya.
Terim varken de demiştim "Eğer kalede Çipe varsa hiçbir maça 3 puan yazmam diye." Denizli hariç. Gittiler o maç yerine Giresun maçından sonra kovdular. Giresun maçından 3 puan alabileceğimizi düşünmüyordum bile. Terimcilerin ağzına laf verdiler, üstüne taraftara alenen yalan söyleyip yardımcı TD getirdiler. Çok kötü yönettiler süreci. Torrent transfer olmadan bizim sorunu çözemez. Terim ya da yerli bir td kompakt falan oynatıp 1 puanlar ile çıkardı bu süreçten. Torrent yapamaz.

direkt korum ortaya
pas fln bize göre değil
dan dun girsin yaklaşana

Ts maçına ismail denen çuvalla çıkarsak tarihi farka hazır olmakta fayda var bakasetas ın her uzaktan vurduğunu içeriye alır bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt