Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Düşersek (allah korusun) takim komple satılır. Şuanki maaş tablosu 1.lig için çok fazla uçuk.Bunları satarsak 1. ligden çıkamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşersek (allah korusun) takim komple satılır. Şuanki maaş tablosu 1.lig için çok fazla uçuk.Bunları satarsak 1. ligden çıkamayız.
Reis seninle ilgili gözlemlediğim sey Gs teknik ditektorlerine olan güven konusunda bi kirilganligin var gibi,bi anda kolaycana inancini yitiriyosun kotu gidisattaCmon man !!!
3 puan alınana kadar ban talep ediyormusunTakim iyiye gitsin diye ceza da alabilirim ama trabzon maci sonrasi milli ara imis zaten. Transferler ve hocanin takımı tanimasi ile düzelebiliriz zaten
Düşersek (allah korusun) takim komple satılır. Şuanki maaş tablosu 1.lig için çok fazla uçuk.
Gecen sene nerdeyse sampiyon oluyoduk,artik ise yaramiyor diyolar bi de.hatay 5 yeseydi be ne yapayim?ya da keremle başlasaydı hoca malatya macina. tilsimli bi mevzu bu benim ceza almam, inanmıyorlar.al artık cezayı bu sene almadın durum ortada.
Onada 2 milyon euro baydıkFatih hocam ileri görüşlü biri olarak alt ligin yıldızı Barış Alper'i kadromuza dahil etmiş idi.
Reis seninle ilgili gözlemlediğim sey Gs teknik ditektorlerine olan güven konusunda bi kirilganligin var gibi,bi anda kolaycana inancini yitiriyosun kotu gidisatta
Trabzon maci haritasına bi bakayim,bu gece kararlaştıralım bunu3 puan alınana kadar ban talep ediyormusun
haritaya bakınca haber etTrabzon maci haritasına bi bakayim,bu gece karşılaştıralım bunu

Torrentte ben kabahat bulamam,sadece kadro secimi ve oyuncu degisiklikleri hatali der gecerim ama adam takimi tanımıyor ve deneyip görüyor olayi diye de eklerim.baska bisey yok su anyok bea kaç sene emperor ft dedim. bu dayı için de trabzonu bi geçelim ondan sonra değerlendirirz dedim kaç kere. şu an bişi demek yersiz olur herifle alakalı.
Karari verecegiz bu geceharitaya bakınca haber et
neyi tutarız ahberd açık olo kdr anlamıom futboldan pasla çıkma fln onları bilmem sadece şunu diyebilirim ne hikmetse rakibi karşılama, ilerde basma, müdafa sanki daha da geriye gitti. böyle olucaksa iyice tutarız.
Fatihmalzemeden bu cikiyor
Boey - Marcao - Nelsson - Pva
Berkan - Taylan
Kilinc - Feghouli - Kerem
Mohammed
![]()