Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençleşme fikri yanlış değil

ama bu senenin bize verdiği ders şu ki

bütün kadronun bir anda potansiyel adamlarla dolmaması gerekiyor büyük takımlar için

kaliteli 6-7 adamın yanında 3-4 potansiyel yetenek şeklinde devam etmek lazım

mesela fernando gibi 6 numaranın önünde 2 tempolu potansiyel olabilirdi

Dombili feghouli nin takımı elenmiş hafta sonu 11 başlar mı ?

En az yönetim kadar Terim de suçlu . Bu son 2 maç Terim de olsa takımın başında yine aynı sonuçlar olurdu merak etmeyin. Yeni planlama meğer 2. Ligmiş. Fatih Hoca dua etsin takım ligde kalsın . Eğer takım düşerse bunun sorumlusu Terimdir. İlk Avrupa kupasını getiren ve ilk küme düşüren Teknik direktör olarak tarihe geçecektir kendisi .

2 gun once bikac kisi alpaslani fatih hoca neden ortasaha denemedi dedi,bende dahil.bugunde alpaslan ortasaha oynamali diye düşündüm.cabuk unutuyoruz söylediklerimizi.olmayacagini gördük o bolgede.anholtda olmaz tabi

bence kaliteli bir kanat noksanlığı yine arada kaynıyor. sağda baron bi herifimiz olsa bu kadro yine iş yapardı 6 nrda taylan/berkanla. ilerde iş yapacak topçu yok resman.
öyle bi kadro kurmuşlarki yarın 4-5 transfer yapsak bile yine tonla eksiğimiz var. ortasaha ve golcü olayına odaklandık doğal olarak ama bekler de iğrenç.

Pva'yı orta sahaya koyma fikriyatını hangi yardımcısı vermişse derhal yolları ayırsın.

Kendi fikriyse istifa etsin

Ceza alirsam mart ayina kadar olsun,avrupada beklentim var 😎gormek istiyorum durumu.ilk macimiz 10 mart 2022 saat 21.00 de olacak yuzde 95 ihtimal

Pva'yı orta sahaya koyma fikriyatını hangi yardımcısı vermişse derhal yolları ayırsın.

Kendi fikriyse istifa etsin
zamanında bayern'de philip lahm ı ortasaha göbeğe çeken kişi olduğunu söylüyorlardı torrent için. belli ki aynısını yapmak istedi ama pva aşırı boş bi topçu lahm ile aynı kefeye koyması trajikomik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt