Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir romen transferinde hagi-becali-popescu ve fatih terimin adı geçiyorsa ve ortalarda fahiş fiyatlar dolaşıyorsa ben bu transferlerden kıllanıyorum.Aklıma ne idüğü belirsiz petre ,bratu ve tamasa dökülen çılgın paralar geliyor ve aynı 4 lü tarafından yapılan bu transferler.

Niyeki bugün golden önce topu kesti atagi baslati asist yapti gol oldu. Kötu dediyniz morutan yine golde var.
O pasi vermek biraz basitti açıkçası. Bizde o kadar kötü oyuncular varki 2 metreye pas atamayan o sebeple bu bile iyi geliyor. Morutsan daha iyi paslar ve çalımlar yapıyodu eski maçlarınıda izlemiştim. O haline dönmesi hatta geliştirmesi lazım. Suanki hali ile ne adam geçebiliyo neden hız kilit pas atiyor. Yaşı küçük gelişebilir. Bu sebeple söyledim. Kumaşı var ama kullanamazsa bence çöp olur

MV5BMGVjNzQwMTEtYjIzZi00YTI2LTg5ZDEtZGFmYjEyY2IzNTY0XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_FMjpg_UX...webp

O pasi vermek biraz basitti açıkçası. Bizde o kadar kötü oyuncular varki 2 metreye pas atamayan o sebeple bu bile iyi geliyor. Morutsan daha iyi paslar ve çalımlar yapıyodu eski maçlarınıda izlemiştim. O haline dönmesi hatta geliştirmesi lazım. Suanki hali ile ne adam geçebiliyo neden hız likit pas atiyor. Yaşı küçük gelişebilir. Bu sebeple söyledim. Kumaşı var ama kullanamazsa bence çöp olur
Suan herkes cöp zaten. Bu durumdan cikmamiz lazim ondan sonra herkes oynamaya baslar.

Sansimizda mok gibi. Direkten top dönuyor Karsi atak gol. Lan bi gir iste. Ozaman o Karsi atakta gol olmayacak. Nebicim sans bu.
Girdirebilmek problem işte. Kerem'in pozisyonunda bir tık daha yatarak gelse daha temiz vuruş yapacaktı gol olacaktı. Bizim ki şans falan değil bayağı ceza sahası içinde beceriksiziz, sakin kalamıyor futbolcularımız. Yoksa topun aklı olsa 22 kişiden tekme yemez 2 saat. Nasıl olacak bilmiyorum ama sahaya karakter koyacak, oyun aklı yüksek en az 3 lidere ihtiyacı var bu kadronun. Umarım şu berbat günleri geride bırakırız bir şekilde. Mevcut baskıyı kaldırabilecek yapıda değil elimizdeki futbolcular. Aşağı düştükçe her geçen an daha da titreyerek oynayacaklar. Bir şekilde yüzümüz tekrar gülmeye başlar umarım. 😔

Girdirebilmek problem işte. Kerem'in pozisyonunda bir tık daha yatarak gelse daha temiz vuruş yapacaktı gol olacaktı. Bizim ki şans falan değil bayağı ceza sahası içinde beceriksiziz, sakin kalamıyor futbolcularımız. Yoksa topun aklı olsa 22 kişiden tekme yemez 2 saat. Nasıl olacak bilmiyorum ama sahaya karakter koyacak, oyun aklı yüksek en az 3 lidere ihtiyacı var bu kadronun. Umarım şu berbat günleri geride bırakırız bir şekilde. Mevcut baskıyı kaldırabilecek yapıda değil elimizdeki futbolcular. Aşağı düştükçe her geçen an daha da titreyerek oynayacaklar. Bir şekilde yüzümüz tekrar gülmeye başlar umarım. 😔
Tabiki baskida zorlastiriyor isi. Oyunda bundan kötu zaten.

O pasi vermek biraz basitti açıkçası. Bizde o kadar kötü oyuncular varki 2 metreye pas atamayan o sebeple bu bile iyi geliyor. Morutsan daha iyi paslar ve çalımlar yapıyodu eski maçlarınıda izlemiştim. O haline dönmesi hatta geliştirmesi lazım. Suanki hali ile ne adam geçebiliyo neden hız kilit pas atiyor. Yaşı küçük gelişebilir. Bu sebeple söyledim. Kumaşı var ama kullanamazsa bence çöp olur
Ikinci yari buldugumuz en net pozisyondada o var.3 asist hatta 4 kaleciden donen topunu kerem tamamlamisti.3de golu var.Oyle her zaman ilk 11 cikan biride degil.

Bir romen transferinde hagi-becali-popescu ve fatih terimin adı geçiyorsa ve ortalarda fahiş fiyatlar dolaşıyorsa ben bu transferlerden kıllanıyorum.Aklıma ne idüğü belirsiz petre ,bratu ve tamasa dökülen çılgın paralar geliyor ve aynı 4 lü tarafından yapılan bu transferler.

2.5 Milyon euro kar etmisiz petre, bratu, tamastan

ne desek boş. bu takımda ki yüzsüz amatör top tepicilerin futbol kariyerleri tez zamanda son bulur umarım. bu yönetiminde abv

Yeminle eger o denizli macinda o adi hakem 97 dakikada üzerine daha zaman eklemezse ve bitmis macin üzerine bi korner daha oynatmazsa bugün fatih terim kovulmamisti ve biz bu durumda olmazdik. Isin momentumu orasi iste. Takimin moreli ve güveni o macla yerle bir oldu. Sonra giresun maci geldi olan oldu. Halbuki denizli macinda sezonun en iyi oyununu oynadik hucum anlamda. Alt lig takimi demesin kimse, diger takimlarin da ne oynadiklarini gördük biz kupada, o takimlara karsi. Bu sezon okadar dograndik hatta bugünkü macta verilmeyen penaltiyla bile, ama bizi bu sezon tamamen bitiren o adi denizli macin hakemi oldu. Birde ne hakemi ya diyenler vardi, öyle böyle yenmen lazim alt lig takimini diyenler. Ama kupanin kurallari farkli iste, gecen gün dortmund bile almanya kupasinda 2 lig takimina elendi. Dedigim gibi denizli macindaki hakeme bugünkünden cok daha fazla sinir oldum, cünkü sezonun gidisatini belirledi.

Transfere gerek yok.

Arda, Feghouli ve Babel dönecek takıma.

Olmayan bir konua hakkinda yorum yapiyorsun. Yani bunu bilemezdin. Hoca olur olmaz ayri bunu bilemeyiz. Bunu ogrenme ihtimalimiz yokken kesin bir dille konusmak dogru degil. Terim ile de kotu gidiyorduk demek dogrusu olur. Alpaslan'i ortasahada kullanmazdi mesela, bundan eminim. Daha iyi demiyorum, tercih farki diyorum. Buna ragmen evet benimde umidim az olurdu ancak bunu bilemeyiz, bilemeyecegiz.
Son iki senedir Fatih hocanın iyi top oynattığını düşünüyorsan , yanılıyorsun . Bu sene iyice dibe vurdu . Fatih hoca kendini güncelleyemedi. Rakip takımlar senin ne oynayacağını ezberlemiş. O yüzden çok rahat puan kaybettik hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt