Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson da bir sıkıntı yok ama hala buraya bile inmedi herif ne resmi işlermiş gedson yerine benfica yı alıyoruz galiba ondan çok uzun sürüyor bu "resmi işlemler".

Okan'ı kiralamamıza laf etmiyorum ama bedava kiraladığın oyuncuya geri çağırma opsiyonu nasıl koydurmazsın? Seneye oynatmadığımız hiçbir yerli oyuncuyu kiraya vermemeliyiz. 4 milyon lira bu € kurunda hiçbir şey.

Bu adamı kiraladığımız para bir futbolcunun maaşına denk geliyor mudur acaba.

İşte Luis Campos'un Burak Elmas'a sunduğu rapor:

* Socut ekibini acilen değiştirin. Nelsson, Morutan ve Cicaldau'nun transferlerini anlamlandırmadım. Transfer için herhangi doğru bir veri yok.

* Torrent'in teknik direrktör olarak seçilmesinin açıklaması bence yeterli değil. Anladığım sadece Guardiola'nın yanında çalışması yüzünden teknik direktör seçildiği.

* Galatasaray'ın teknik direktörü daha genç olmalı. Futbol dünyası 50 yaş ve üstü teknik direktörleri artık yaşlı kabul ediliyor. Torrent hem yaşlı, hem tecürbesiz.

* Bilim futbolun içinde olsun istiyorsunuz. Ancak tüm teknik adamlar bilimi futbolun içine sokuyor. Size Türk kanını anlayabilecek bir ruh lazım.

* Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'yla çalıştım. Türkiye Ligi'ni de iyi tanıyorum. Türk futbolcuları da. Sadece bilim ve taktikle başarıyı anlatamazsınız.

* Uzun vadeli planlar yapın. Bu planları taraftara çok iyi anlatın. Ancak "gençleşme porjesine" başlamışken teknik direktörün ilk zorlukta gönderilmesi doğru bir hamle olmamış. Benim sportif direktörlüğümde böyle bir değişikliğe izin vermezdim.

(Fotospor)
Kaynak çok gercekciymis direk inanasi geliyor insanın.

Insallah misir fildisi ne karsi elenir de alanya macina yetisir

Uzun yıllardır büyük kulüplerin bu derece kötü, anadolunun da iyi yönetildiği zamanı hiç görmemiştim. Sanki hepsi anlaşmalı biçimde en kötü ben yöneticem yarışına giriştilet

Bu adamı kiraladığımız para bir futbolcunun maaşına denk geliyor mudur acaba.
Ne parası? Bedavaya kiraladık. 3,75 m ₺ maaşı vardı. Hani gelişmesi için, o yüzden karşı değilim ama insan biraz para alır, almıyorsa geri çağırma opsiyonu koyar. Bunları musallat ediyorlar. Seneye oyuncularımıza yerli sınırı dolayısıyla daha çok isteyen olacak. Hiçbirini kiralık göndermeyelim. Genelde 4-8 arasına oynuyorlar. Bonservisini alıyorlarsa alsınlar. 1 ila 3 milyon € arası versinler. Vermiyorlarsa 4 yerli kuralı ile uğraşıp dursunlar.
Alpaslan-Aytaç-Akbaba-Okan-Kılınç. Hepsi Anadolu takımlarında 11 oynar. Alıyorlarsa bonservisini alsınlar. Hem bunları bedava kiralıyoruz hem de maaşlarının bir bölümünü karşılıyoruz. Anadolu'nun enayisi olmuşuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt