Sezon başında Donk'un Nelson'dan yaş hariç her anlamda üstün ve fiyat olarak da daha ucuz olduğunu verileri de ortaya koyarak söyledim.Hatta o paralara orta saha alırız dedim.Benzer durum Lyundama için de geçerli.Nelson'un bir nebze ayağı iyi ama bizim ihtiyacımız sert, fizikli, ısıran ve gerektiğinde gol de atabilen bir stoper profili.Ayaği düzgün kısa stoper zaten var (Marcao).Yanildigim tek oyuncu Morutan oldu bu arada.Geleceğin Hagi'si dedik ama olmadı.Zaman zaman olumlu işler yapti, skora katkı yapti hatta yeteneğini gösterdiği anlar oldu ancak ne fiziksel ne taktiksel ne de mental açıdan beklenenin çok çok altında kaldı.Yunus Akgün kalsa dedirtti.Halil'i hiç söylemiyorum, virüs.Diagne ve Mustafa Muhammed'i bitirdi hoca ona söz verildiği için.Nihayetinde 84 puan toplamış takımı koruyamadik(Okan,Donk,Saracci, Gedson, Onyekuru,Belhanda,Emre Akbaba yerine İsmail, Nelson,Van Anhold, Berkan, Boye,Barış Alper, Aytaç, Cikaldu, Morutan aldık.).Özetle 25 milyon euroyu boşa harcadık ancak zararda değiliz, tekrar yeniden bir yapılanma ile bu oyuncuları uygun fiyata elden çıkarıp daha olgun oyuncu profiline yönelmek lazım.Elde yeterince genç kalacak zaten.