Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
Defansa son yıllarda gerçekten lüzumundan fazla harcadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden kimse birak 10bin dolari 10bin tl vermezDemin okudum, 1.6 milyar civari dernegin sirkete borcu varmis.
Herkesten 10000 dolar alinirsa bitiyor.
Aslinda tek seferlik herkesten isteyeceksin, vermeyen olursa uyeligi dussun. Zaten oyle bir seferberlik yapilirsa cogu kisi daha fazla verecektir.
Afiyet olsun, wow’ları temkinli atarsan sevinirim.yemek yiyorum neye ne atmışım
Çözülmedi bir türlüAdminlerin uygulamaya giriş yapamıyorum ama buradan açıyor
Bizim takımda uğursuz olan futbolcu kim yav bizde gönderek
Soyle bi transfer bombardimanina ihtiyacimiz var taner reyiz yokmu haberÇözülmedi bir türlü
Doğruyu söylüyorum ama görmek isteyenler için rakamlar da(yenilen gol,verilen pozisyon sayısı vs.)yalan söylemez.Söyletenler utansın!Donk'u da Nelsson'dan üstün gördünüz ya diyecek bir şey kalmadı. Donk Nelsson yerinde olsaydı Avrupa liginde lider babayı çıkardık.
Soyle bi transfer bombardimanina ihtiyacimiz var taner reyiz yokmu haber
En son campostu ustad onuda ima ettim ertesi gun cikinca yazdim,cikmazsa yazmiyorum bisey hem kaynaksiz hemde millet beklentiye giriyo hakli olarakHaberler sende bir şeyler duydum diyip söylemiyorsun hiç![]()
Trabzon maçından sonra kaçarlar benceEminmisin? Surda 10 gun kaldi da..
Kesinlikle katılıyorum bize lazım olan orta sahaydıDefansa son yıllarda gerçekten lüzumundan fazla harcadık.
Transfer Nöbeti başlığı yerine Olağanüstü Genel Kurul başlığını bir an önce açmak lazım.