Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın adı çok fake gibi geldi bana buna benzer birde portekizli vardı yada onunla karıştırdım bilmiyorum.
Bu fake değil. Bu hafta bizim basındaki Diawara haberlerinin birçoğunun kaynağı buydu. Çok iyi bir kaynak gibi gelmedi. Üstte paylaştığım hesap iyi gibi duruyor.

+ ligin en cok hava topu kazanan 3. oyuncusu

B24CBEF3-A1F9-4C5A-B0AA-DAD781B65633.webp

Son düzenleme:
Bu campos dayiya ne danisalcaklar yada Danismanlik icin ucret odenecek mi kendisine?
Eğer anlaşılırsa tabi ödenecek. Benim tahminim Campos yapılanma için bir şema çizecek ve o bölgelere isimleri önerecek, örnek Sd olarak yanında getirdiği adamı yapabilir vb. daha sonra ona göre transfer ve kadro yapısını buradaki ekibiyle yani Sd yaptığı kişiyle yapacak. Haberlerde çıkan ise oyuncu satma ve almada söz sahibi olacağı ama mutlaka SD olarak kendine yakın birini getirir hem aradaki bağlantı olsun diye hem de yapılan işleri kontrol etmek için. Trabzon maçı sonrası belli olur durum belki çıkan haberler doğrudur ve adam bu kadronun yapısına Torrent uymaz der ve ben göreve gelirsen Milli arada her şeyi değiştiririm ya da Torrent'in az çok başarılı olması için 3 hamle yapalım sezon sonu tam anlamıyla değişikliği ve yapılanmaya devam etme planını sürdürürüz diyebilir. Son ihtimal anlaşılamayabilir yönetimle Trabzon maçı sonrası belli olur bu.

Transfer yapmadan birsey değişmez klopp da gelse pep de gelse aynı olur kaleci yok orta saha yok golcü yok bekler evlere şenlik 2010-2011 de böyleydi dört hoca değişmişti ama kötü gidiş sürmüştü ki o takım şu anki takımdan daha iyiydi kaleci 6 ve 8 no alınmazsa çok zor günler bizi bekliyor

2 tane ortasaha alın laaaaaaaaan

kaleci de hızlıca

yetiştirin trabzona direkt 11e koyalım

Haberler çıktı Gedson satış listesine girmiş. Paok ismi geçiyor bizim dışımızda bence bizimkiler Campos'un raporunu bekliyor. Trabzon maçı sonrası milli arada gelenler gelir gelmeli de. Lyon Mostafa işi ciddileşecek çünkü Azmoun Pl'ye gidecek yüksek ihtimal. Sat Mohamed'i 10-12 milyona al kaleci, Okay, Gedson, Dovbyk tekrar ilk 5 ihtimalimiz doğar bir seri ile. Dovbyk topu ilerde tutma ve saçma gol kaçırma sorunumuzu çözer, Gedson kontra atak yeme ve direnç sorununu çözer, Okay hem pozisyon alması hem de fiziğiyle rakiplerin baskı yaparken rakiplerin ortaya oynadığı uzun topları hem de rakiplerin ortayı rahat geçmesinin önüne geçer ve ayağı da iyidir. Bu isimler gelirse ciddi seri yapabiliriz ve bunlar alınması zor-maaşları yüksek isimlerde değiller.

Trabzonspor Enis’i 700 bin euro bonservis bedeliyle almış sanırım.

Burası yeri değil belki ama tapatalktan foruma neden giriş yapılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt