- 5 Eylül 2014
- 84.682
- 70.537
- 4.513
gs başkanı vefat ettiği için olabilir mi????????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs başkanı vefat ettiği için olabilir mi????????????
sakin ol lütfenHerifler 600 bin euroya enisi alıyor bizim aveller de sorsan scout ağımız var biz gidersek neler olur ayağına yatıp bay denen herife 2.1 milyon euro veriyoruz. Herif kanat desen kanat değil forvet desen forvet değil kanat forvet desen o da değil. Çıkıp anlatsınlar barcelona mı alıyordu city mi de alal acele ilk transfer olarak gittik bir ton para gömdük herife.
Sövecem tutma beni, gazlasakin ol lütfen
o sadece trabzon'a 600 bin eurodur.Herifler 600 bin euroya enisi alıyor bizim aveller de sorsan scout ağımız var biz gidersek neler olur ayağına yatıp bay denen herife 2.1 milyon euro veriyoruz. Herif kanat desen kanat değil forvet desen forvet değil kanat forvet desen o da değil. Çıkıp anlatsınlar barcelona mı alıyordu city mi de alal acele ilk transfer olarak gittik bir ton para gömdük herife.
Yok yav almaya gerek yok onu ismailden kötü olmaz kısmına katılıyorum ama bizi tatmin etmez o transfer baştan söyleyeyim.seferovic ve gedsonu kaçırmayın
uğraşmayın başka işlerle
bir de samsunspor kalecisini alın övüyorlar
ismailden kötü olamaz
Yok yav almaya gerek yok onu ismailden kötü olmaz kısmına katılıyorum ama bizi tatmin etmez o transfer baştan söyleyeyim.
Olsun bir oyuncuya da 2 milyon verilmez bi bizim yönetimleri domattıyorlar. Almasınlar, rest çeksinler zorunda değiliz.o sadece trabzon'a 600 bin eurodur.
İsmailden kötü olmaz diye kaleci mi alınırseferovic ve gedsonu kaçırmayın
uğraşmayın başka işlerle
bir de samsunspor kalecisini alın övüyorlar
ismailden kötü olamaz
trabzon'a verilen berat özdemir'i sen 2 milyon euro daha fazla versen bile sana vermeyeceklerdi. bakasetas keza öyle. trabzon istedigi oyuncuyu istedigi fiyata "alabiliyor"Olsun bir oyuncuya da 2 milyon verilmez bi bizim yönetimleri domattıyorlar. Almasınlar, rest çeksinler zorunda değiliz.
Ne bos yaptin bilader. Nerene dokundum da bu kadar triplisinYalan haberden ceza alınabilse ömür boyu hapis yerdi.
İsmailden kötü olmaz diye kaleci mi alınır
Sinan olabilir 6 aylık.o zaman sianan bolatı alıp gelsinler
biraz takılsın adam buralarda
6 ay sinanSinan olabilir 6 aylık.
Sinan gelirse batuhanı satacaklarmış güya, 4 kaleci olacakmış mus-sinan-okan-batuhan kadrodaki en büyük sorun batuhanun 4. kaleci olması olduğu için doğru bir hamle olur tebrik ederiz.
Tamam bende onu diyorum adamların asıl değerleri bunlar olduğu için bu paralara alıyorlar kalanı tamamen şişirme fiyatlar.trabzon'a verilen berat özdemir'i sen 2 milyon euro daha fazla versen bile sana vermeyeceklerdi. bakasetas keza öyle. trabzon istedigi oyuncuyu istedigi fiyata "alabiliyor"
Benfica, Gedson Fernandes'i resmen satış listesine koydu.
(A Bola)