Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Kelleci'nin yorumlarını beğenen alıntılayıp neden olduğunu söyleyebilir mi?

Benfica, Gedson Fernandes'i resmen satış listesine koydu.

(A Bola)
cute-sleepy.gif

Tamam bende onu diyorum adamların asıl değerleri bunlar olduğu için bu paralara alıyorlar kalanı tamamen şişirme fiyatlar.
Dünya üzerinde bakasetasın muadilini o paralara bulabiliyor musun?
Bay veya beratın muadilini o paralara bulabiliyor musun.
Keza berkan da aynı şekilde.

Avrupada bu heriflerin muadili gurbetçi bulamıyoruz yani öyle mi?

Vermeyeceksin bu kadar net. Bu ligde serbest statüsünde oyuncu olmadıktan sonra kimseyi almayacaksın.
Bu nokta çok önemli. Onun için zamanında boşa çıktığında, Malatya yerine Adem Büyük' ü biz alalım istemiştim. Keza bonservis free durumdalarken Serdar Gürler ve Yusuf Erdoğan...BJK yerine Dorukhan' ı da biz almalıydık, 150 bin Euro gibi fiyata, ön anlaşma bile yapıldığı, FT in veto ettiği söylenmişti...

Forum ve genel taraftar profiline göre bu saydıklarımın alayı 'çöp', hiç kimseyi beğenmiyorlar; sonra görüyoruz ki, onca maliyet ve kontenjan harcanmış yabancı oyuncular daha da 'tırt' çıkıyor, göndermek istesen gönderemiyorsun. Yahut yerli oyuncu mecburiyeti nedeniyle olmadık adamlara milyonlar gömmek zorunda kalıyorsun...

Bu adamlar Gedson'un 6 no olmadığını bilmiyorlar mı acaba ?

Gedson geldi diyelim , Cica ya da Mortuan banko yedekte kalır - hemde pahalı yedek. gedson gelecekse en az 1 tanesi ya satılmalı ya da kiralık gönderilmeli.

Hala ümidim Standart genç bir kaleci, muslera belli olamdan fazla yatırım olmamalı bu kaleme ve top isteyen ve oyun açmasını bilen bir 6 numara....

gerisi ekstra- sabırla beklemedeyim hala. Ses çıkmaması umarım isim cisim saklı olmasını istediklerindir ...yazın neye el uzatsak , ne isim çıksa müthiş türk medyası hemen BJK ve FB yi aynı adamlara kattı çünkü.

Kim milyoner olmak ister de bomba bir yarısmacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt