Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakamisiniz hep yan sanayi transferler yapiyoruz, kulübü emanet ediyoruz pepin yardimcisina hayret bisey eskiden olsa pepi getirirdik yardimcisini degil su ortamda mourinho anca beni keserdi formsuz olsa bile, galatasaray herzaman isim kulübüydü cilek tarlasiydik simdi sogan ekemiyoruz, domenecden sonra simdide barca b pena öylemi? gelde akil erdir bu ise?
Pena iyi kötü demiyorum ama 1 avro 15tl iken isim gelmez

Pena iyi kötü demiyorum ama 1 avro 15tl iken isim gelmez
orasi bizi ilgilendirmez biz taraftariz kulübün geliri gideri bizi ilgilendirmez o koltukta oturuyorsan bunlarin cözümünüde buldun anlamina gelir! ne ala memleket stadi tiklim tiklim doldur paralari cukkala sonra car cöplere daya komisyonlarini cebe indir sonra para yok, yemezler.

orasi bizi ilgilendirmez biz taraftariz kulübün geliri gideri bizi ilgilendirmez o koltukta oturuyorsan bunlarin cözümünüde buldun anlamina gelir! ne ala memleket stadi tiklim tiklim doldur paralari cukkala sonra car cöplere daya komisyonlarini cebe indir sonra para yok, yemezler.
fazlasıyla ilgilendirir. Hangi stadı doldurdu yahu? Ne komisyonu?

sakamisiniz hep yan sanayi transferler yapiyoruz, kulübü emanet ediyoruz pepin yardimcisina hayret bisey eskiden olsa pepi getirirdik yardimcisini degil su ortamda mourinho anca beni keserdi formsuz olsa bile, galatasaray herzaman isim kulübüydü cilek tarlasiydik simdi sogan ekemiyoruz, domenecden sonra simdide barca b pena öylemi? gelde akil erdir bu ise?
Biz en iyi halimizi 2000 de uefa ve süper kupayı alırken yaşadık o zamanda pep teknik direktör değildi zaten yani biz hangi eskide pepi getirecek kadar güçlü avrupa da ismi geçen bir kulüp olduk?

Biz en iyi halimizi 2000 de uefa ve süper kupayı alırken yaşadık o zamanda pep teknik direktör değildi zaten yani biz hangi eskide pepi getirecek kadar güçlü avrupa da ismi geçen bir kulüp olduk?
man city-> mancini
barca-> rijkard
italya-> prandelli
vs.
not: basaridan bahsetmiyorum, isim anlaminda.

Bir bileti en az 150 € yaparlarsa stat doldurma ile transfer olabilir. Ya da stadın kapasitesini en az iki katına çıkarmak lazım ki farkı dengelesin.

Sene başında burada Okay yokuslu ve Kaan Ayhan alınsın denildiğinde çoğu kişi burun kıvırıyordu Kaan Ayhan ve Okay yokuslu orta sahada da oynardı Kaan sağ bek de oynardı tecrübeli oyuncular olurdu takımda yabancı sınırı da bizi ilgilendirmezdi.
Luyindama hayranı arkadaşlar vardı sesleri kesildi Terim hayranları vardı gerçeği gördüler.
Beğenmeyip yolladığımiz mariano ndiaye nagatomo bile bu takımda oynardı.
Taraftara üzülüyorum yoksa profesyoneller maaşını alıyor umurunda bile değil kimsenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt