Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.277
- 101.492
- 5.238
Yazın başlar full time danışmanlık. şimdi kümede kalmayı kurtaracak kiralık hamleler gelirtorrent işine o ne diyormuş
devam mı yoksa yeni hoca mı getirecek seneye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın başlar full time danışmanlık. şimdi kümede kalmayı kurtaracak kiralık hamleler gelirtorrent işine o ne diyormuş
devam mı yoksa yeni hoca mı getirecek seneye
Torrent out
Montella in
Baskanlari cildiriyordur zaten Gsden 2ye alsaydim onlara 10 satardim diyeAdemirspordan Yunusu satın almaya kalksak 8-10 milyon bonsrrvis isterlerdi heralde
Yunus hakkındaki düşüncelerini görmemiş olayımAga su campos dayi olayi dogruysa Belki bizim kiralik giden oyuncularida adam seneye iyi fiyata satar Emre Akbaba,Yunus,Okan falan belki bunlarida iyi fiyata satariz.Ben Yunus Keremin verdigi katkinin ceyregini bile bizde verecegini dusunmuyorum Yunus acik alan topcusu
Biktim pas futbolundan
gel de bunu terim maskeli ergenlere anlat. kasımpaşa maçında öndeyken takımı yuhalıyordu bazılarıŞu maçı stadyumda izlemeye gidenlere sesleniyorum artık oyunculara ıslık falan çalmayın yuhalamayın destek olun bütün takım etkileniyor
Öyle olur mu reis geçen hafta İsmail i yuhaladilar ya Burak Elmas gidip Oblak la görüşüyor çok etkilenmiş!Şu maçı stadyumda izlemeye gidenlere sesleniyorum artık oyunculara ıslık falan çalmayın yuhalamayın destek olun bütün takım etkileniyor
Gidenler Terim maskesi taksın acayip komik gözüküyorŞu maçı stadyumda izlemeye gidenlere sesleniyorum artık oyunculara ıslık falan çalmayın yuhalamayın destek olun bütün takım etkileniyor
Bizde is yapmaz Yunus Umarim Avrupada talibi cikar.Keske yapsa ama sanmiyorumYunus hakkındaki düşüncelerini görmemiş olayım
sakın gelmesin